PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10082502}

David Attenborough: Świat oceanów

Ocean with David Attenborough
2025
8,0 691  ocen
8,0 10 1 691
David Attenborough: Świat oceanów
powrót do forum filmu David Attenborough: Świat oceanów

bardzo dobry

ocenił(a) film na 8

przestaję jeść ryby i owoce morza.

lukasz_1728

Włączyłam ten dokument żeby się zrelaksować. Nie byłam w stanie zobaczyć do końca, ponieważ kocham morza i oceany i po prostu płakałam. Wstrząsnęło mną i przestaje jeść również. Ewentualnie z połowów ekologicznych. Dokończę dokument za jakiś czas, ale na jeden raz nie dałam rady.

Monka_397

Ja zawszę chętnie jakąś rybkę zjem

ocenił(a) film na 7
lukasz_1728

Chyba nie obejrzałeś do końca, a i Davida najwidoczniej nie bardzo słuchałeś...

ocenił(a) film na 8
lukasz_1728

Aleś głupi, nic z filmu nie zrozumialeś. Przecież jest możliwa zrownoważona gospodarka zasobami i jej propagowanie wlaśnie przyświeca twórcom filmu. Nie jedz ryb, nie jedz mięsa, nie jedz jajek, przestań oddychać, bo niszczysz powietrze...

ocenił(a) film na 8
PanMrBe

a ty sie nie napinaj pajacyku, moja dieta jest w normie

ocenił(a) film na 8
lukasz_1728

Fafarafa, tylko tyle masz argumentow.

lukasz_1728

o kurde no teraz uratujesz świat odmawiajac sobie przyjemnosci buahahahahhahaha a poza tym to nikogo nie obchodzi co jesz xDDDDDDDDD

ocenił(a) film na 8
Peter_Kurten

widze, ze toksyczne dzieciaczki filmwebu juz na stanowiskach bojowych.to byl komentarz do filmu a nie moja opinia swiatopogladowa, ale wy na to jestescie za glupi

lukasz_1728

Taki już ten świat jest. Wszyscy myślą byle tylko zapchać swoją mordę i wyśmiewają ludzi z przekonaniami i sumieniem.

Peter_Kurten

Jeżeli ktoś przedstawiając swoją "opinię" używa pierdyliarda "XD", to jakakolwiek merytoryczna dyskusja przestaje mieć znaczenie.

Opierając się na badaniach Oxford University oraz kilku innych Uniwersytetów z USA opierających swoje badania na metadanych - WEGANIZM TO JEDYNA WŁAŚCIWA I ZDROWA DIETA.