Dlaczego 12-latka gra 25 latek? 13 lat różnicy? Ta różnica wieku to więcej, niż sam wiek postaci.
Dlaczego...
Poniewaz w gniotach i tak nie ma to znaczenia. Gawiedz pojdzie, zachwyci sie i przede wszystkim zaplaci. Badzmy realistami.
Aby móc bez większych kontrowersji przyciągnąć nastoletnią widownię. Ja nie znam ani książki, ani nie interesowałem się powstającym filmem. Wpadłem sprawdzić cóż to jest, ale chyba podziękuję.
żeby dziewczyny miały na co patrzeć ;/ osobiście wolałabym obejrzeć przygody 12 latka, a tak to wygląda jak kolejna Niezgodna czy coś.
Jak, kurde, Igrzyska. Igrzyska Śmierci jako książka jest supi, ale film jest nie do zniesienia. Dawca jako książka też jest świetny, ale już po samym zwiastunie robi mi się źle i przeklinam ich wszystkich.
W końcu równo uprawnienie jest wiec dlaczego tylko mężczyźni/chłopcy maja patrzeć na slodkie damskie buzki? Nam to juz się nic nie należy ?
Należy i w praktycznie każdym filmie macie.
Ale specjalne przerabianie 12-latka na 25-latka, żeby nastolatki miały do czego mdleć jest dość smutne.
ale on prawie na 12 lat wygląda, moim zdaniem przynajmniej.. w życiu bym nie powiedziała, że ten koleś ma 25 lat - wygląda jak dzieciak.
Całującego się z języczkiem 12-latka z koleżanką w filmie raczej nie pokażą, a ci tak zwani twórcy są przekonani, że romans jest konieczny i tego wymagają widzowie..Szkoda, że nie zadadzą sobie najmniejszego nawet trudu, by zorientować się, jak jest rzeczywiście.
Książki nie czytałam i może szkoda - po zwiastunie już wszystko wiadomo, więc źle by się teraz czytała. Chyba że więcej rzeczy zmieniono niż sam wiek bohatera?