PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=188890}

Dawca pamięci

The Giver
2014
6,6 109 tys. ocen
6,6 10 1 108676
4,4 15 krytyków
Dawca pamięci
powrót do forum filmu Dawca pamięci

Bardzo mnie ciekawi, jak Taylor poradzi sobie w tym filmie. Muzyka wychodzi jej świetnie, ale żeby ocenić, czy jest też świetną aktorką, musiałaby zagrać jeszcze kilka razy.

Ciekawią mnie Wasze opinie na ten temat :)

użytkownik usunięty
LadyAllen

Ja uwielbiam taylor jako wokalistkę i autorkę tekstów. Ciężko mi ją ocenić jako aktrokę, bo widziałam ją jedynie w filmie Walentynki. A tam, mam wrażenie, że jej gra była trochę awkward :D Nie wiem, jak to określić po polsku :D
Cóż mam nadzieję, że tu pójdzie jej dobrze. Zdecydowanie się wybieram, a ona jest jednym z powodów, więc mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie :)

Jestem jej ogromną fanką i trudno jest mi jest obiektywnie ocenić jej występ w Walentynkach, ale wierzę w jej umiejętności i myślę, że nie zawiedzie fanów.

Ty też jesteś jej fanką? ;)

użytkownik usunięty
LadyAllen

Tak!! Jestem Swiftie ♥ Uwielbiam Tay i tak naprawdę to nigdy mnie nie zawiodła i nie zawiedzie, nawet jeśli jej występ w The Giver nie będzie najlepszy (ale wierzę, że będzie świetny) :) Uważam, że jest przecudowną osobą, pięknie śpiewa, a jej teksy są wspaniałe, no i jest prześliczna. Uwielbiam w niej to, że nie śpiewa o niczym, jak większość artystów w dzisiejszych czasach, ale jej piosenki opowiadają pięknymi słowani o tym, co jej się przytrafiło. I jest naprawdę dobrym wzorem do naśladowania. Denerwuje mnie tylko jak ludzie obrażają ją z byle powodu. Myślę, że to głównie przez to zamieszanie z umawianiem się z Harrym z One Direction. Biedna Tay nigdy nie powinna była się z nim umawiać, bo po tym napłynęła taka fala nienawiści, że przykro było patrzeć :C Ludzie się czepiają dosłownie wszystkiego, że jest ''deską'', ale to przecież nie jej wina, że ma figurę modelki :D, albo że umawia się z wieloma chłopakami, żeby potem ich rzucić i napisać piosenkę albo że jej piosenki są wyłącznie o jej byłych. Takie coś doprowadza mnie do szału. Po pierwsze Taylor wcale nie umawia się z ogromną ilością chłopaków, po drugie na pewno nie wszystko jej piosenki są o jej byłych (wiele pisze obserwując innych), a te, które są pisze sama, na podstwie tego co przeżyła, więc jak mają nie byc o jej byłych?! Poza tym ona nigdy ich nie obraża!!
+ Mam nadzieję, że uda mi się pojechać na jej koncert w Berlinie :D Rodzie powiedzieli, że jak nazbieram kasę to mogę jechać, ale jest jeszcze problem z transportem :c
Heh trochę się rozpisałam :D
Ale po prostu lubię rozmawiać o Tay ♥
:)

Nawet nie wiesz, jak bardzo miło mi się czytało :3 I życzę Ci powodzenia, byś pojechała na koncert <3 ja niestety nie mogę ;((((( Masz Twittera? Bo jakby coś, możesz mnie tam znaleźć @Swiftie_Slasher - mój profil :)

Ja kocham rozmawiać o Tay i nie moge się doczekac, kiedy w końcu przyjedzie do Polski

ocenił(a) film na 9
LadyAllen

Ja też jestem Swiftie i uwielbiam Taylor <33. Na pewno obejrzę ten film. Myślę, że Taylor zagra dobrze w tym filmie, bo ma niewielką rolę :)

IGUCHA14

Nareszcie !! :DD Jest Nas coraz więcej, jestem szczęśliwa, że Taylor ma swoich fanów w Polsce <3 W piątek ma urodziny i planujemy ze Swifties rysowanie 13-tki na dłoni, zachęcam ;)

ocenił(a) film na 9
LadyAllen

Również się cieszę oraz obserwuję ciebie na tt :)

IGUCHA14

ojej dzięki :) eemm... tylko takie malutkie pytanko - jak się nazywasz na tt??? bo miałam kilka interakcji i przestałam się orientować o.O

ocenił(a) film na 9
LadyAllen

napiszę do ciebie na priv.

IGUCHA14

oki już skojarzyłam ;)

użytkownik usunięty
LadyAllen

To już jutro zsjhsdxfhjsdxgfsxdbf *_____* Dziękuję za informacje, jestem 'początkującą' swiftie, więc jeszcze nie do końca się orientuję w tych wszystkich sprawach. A trzynastkę napewno narysuję <3

użytkownik usunięty
IGUCHA14

yay <3 możesz też mnie follownąć, to dam follow back :)

użytkownik usunięty
LadyAllen

Follownęłam cię :) Ja nazwyam sie @xlittlelovato (jestem też lovatic c:)

użytkownik usunięty
LadyAllen

I też mam nadzieję, że Tays niedługo przyjedzie do Polski, bo okazało się, że mam problem z dojazdem i prawdopodobnie nie będę mogła pojechać do Berlina na koncert :C a już wymyśliłam outfit i co zrobie, żeby się dostać na T-Party, więc to nie może się zmarnować :D

szkoda... :C mama powiedziała, że mogę jeździć na koncerty dopiero jak 18 skończę -,- Dasz radę ;) Musimy walczyć o swoje marzenia i nie poddawać się, bo to najgorsze, co możemy zrobić. WIERZĘ I MODLĘ SIĘ, by w następnej trasie, Tay nas odwiedziła :3

użytkownik usunięty
LadyAllen

mam nadzieję, że mi się uda i że tobie się uda i że wszystkim swifties kiedyś się uda zobaczyć Taylor ♥ :)

zastanawiam się jak będzie się nazywał nowy album Tay? :) aż mnie ciarki przechodzą :3

użytkownik usunięty
LadyAllen

ja też już się nie mogę doczekać :D myślę, że to będzie coś jak Red pomieszane ze Speak Now. chociaż sama nie wiem, bo Taylor mówiła, że na tym albumie znowu trochę eksperymentuje, więc jestem ciekawa co to będzie :) poza tym chcę usłyszeć co tam Tays napisze o Harrym ;) bo ogólnie chciałabym wiedzieć jak to było z nimi naprawdę. no i wogóle jestem ciekawa :D mój ulubiony album do tej pory to chyba Red, ale sama nie wiem, bo uwielbiam też pozostałe. Speak Now to na pewno mój ulubiony tytuł ;) a ulubionej piosenki to chyba bym nie potrafiła wybrać :D bardzo lubię all too well, sparks fly, picture to burn, dear john, innocent, haunted, teardrops on my guitar, kurdę no za dużo ich jest :D

ja kocham wszystkie! <3 a z tego, co słyszałam i czytałam, to nowy album ma być bardziej country od Red, ale zobaczymy. Oj ja też czekam na piosenkę o Harrym :D

użytkownik usunięty
LadyAllen

hehe :D fajnie, że ma być bardziej country c: dfhjbdzsgfvbsd już się nie mogę doczekać <3

Oby to się sprawdziło :) Mam też nadzieję, że Taylor wróci do loczków! <3

użytkownik usunięty
LadyAllen

w loczkach wyglądała ślicznie, ale mi się tam podoba w każdej fryzurze, bo przecież ładnemu we wszytkim ładnie :D

nie wiem czy lubisz (myślę, że jednak lubisz) stronę Taylor Swift Poland (na Fb, na profilowym jest piękna Tay w czapeczce), ogłaszają konkurs literacki, mamy napisać dlaczego Taylor nas zainspirowała i jak ludzie postrzegają nas dlatego, że słuchamy jej muzyki. Czas do 13.1.'14. Tylko nie mogę podać Ci tutaj adresu (bo to nie jest odp. strona) ;)

użytkownik usunięty
LadyAllen

dziękuję za informację, śledzę akurat inną stronę o Taylor - Taylor Swift Polska :)
chyba wezmę udział w konkursie, bo zdjęcie Tay z autografem kusi :D

nie mogę się doczekać wyników (chociaż nie liczę, że wygram). Nie wiem, czy jutro będę dostępna, dlatego chciałam życzyć Ci Wesołych Świąt, duuuużo zdrowia i uśmiechu, spełnienia marzeń i czego sobie życzysz :) I żebyśmy się kiedyś spotkały być może na koncercie Taylor w Polsce <3 I szczęśliwego Nowego Roku!

użytkownik usunięty
LadyAllen

dziękuję :) już po świętach, ale życię Ci szczęśliwego nowego roku ♥ no i jestem pewna, że się spotkamy na koncercie Tay w Polsce :D

na TT walczymy o film z trasy Red Tour - #REDTourMoviePlease :) Przyłącz się :D

użytkownik usunięty
LadyAllen

ostatnio jakoś nie mam czasu wchodzić na twittera :c ale postaram się pomagać :)

już Cię follownęłam :D