PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245927}
6,8 913  ocen
6,8 10 1 913
Diabeł
powrót do forum filmu Diabeł

genialny thriller! niesamowicie budowane napięcie. sceny z ubojni możnaby zneutralizować, ale to drobniutki szczegół. jestem zachwycona (:

Wenef

wlasnie mialem okazje obejrzec ten film...jak dla mnie rewelacja.goraco polecam.moze ktos wie skad mozna go sobie zalatwic??

ocenił(a) film na 10
srajnato

Diabeł to absolutnie świetny film. Stanisława Łopuszańska w roli matki była wyśmienita, nadała postaci diaboliczności. Naprawdę warto zobaczyć. Jeśli mówi się, że polskie kino ledwo dyszy na kolanach, to Diabeł przeczy tym pogłoskom, choć w minimalnym stopniu.

ocenił(a) film na 9
Wenef

tak też właśnie sobie go zobaczyłem i uważam że był bardzo dobry:) zainteresował mnie i był chyba lepszy jak narazie od Luny;)

ocenił(a) film na 9
Wenef

Zgadzam się ...film naprawdę ciekawy.Wyśmienity nastrój i bardzo dobre aktorstwo

ocenił(a) film na 9
Wenef

Zgadza sie. Role matki i Paluchowej interesujace. i sam poczatek niebanalny. i skrzypeczki budujace napiecie:)

ocenił(a) film na 10
Banshee_3

Jedyne co mogę powiedzieć - Naprawdę Świetny Film!!! Nie mam się czego doczepić. Ciekawie się kończy...

SPOJLER
Myślicie że to matka była diabłem???

ocenił(a) film na 9
Wenef

zgadzam sie z toba, ale diabla ogladac tylko w nocy wtedy klimat wymiata i do wszystkiego dorzuce niezla muzyke