PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99503}

Dirty Dancing 2

Dirty Dancing: Havana Nights
2004
6,6 87 tys. ocen
6,6 10 1 86535
5,3 7 krytyków
Dirty Dancing 2
powrót do forum filmu Dirty Dancing 2

Myślę, że ten film nie zasługuje na to by mieć tytuł Dirty Dancing 2. Jest on ładny i nawet miło się ogląda, ale po pierwszej części nie zasługuje na taki tytuł, bo jest to zbyt duży zaszczyt dla tego filmu.

cymcia_2

Weź idź i sie lecz bo debilny ten komentarz

użytkownik usunięty
Eminem11

"Nie lubię: Osób na forum, które zachowują się jak dzieci z piaskownicy - rzucają bluzgami na wszystko, co nie lubią, nie potrafiąc tego uzasadnić :/ I jeszcze mięsa nie lubię :D A najbardziej to nienawidzę techna"

Przepraszam uprzejmie, ale czy to nie na twojej stronce taki tekścik był? Skoro tak, powiedz mi, że ten komentarz u góry był uzasadniony. Jeśli TOBIE film się podobał, nie musi się podobać całej RESZCIE ŚWIATA.

Skoro tak nie lubisz ludzi, którzy rzucają bluzgami na wszystko, czego nie lubią, to może sama tak nie rób, co?

Hej Stive, a ty co myślisz o DD 2?:)

użytkownik usunięty
kiziaa

Moim zdaniem to całkiem fajny filmik;) Przyjemnie się do ogląda. Co do tego, czy zasługuje na tytuł Dirty Dancing 2... Żadna kontynuacja nie jest idealna. Ale moim zdaniem ta była całkiem całkiem;]

cymcia_2

No co ty! Filmik jest ciekawą wariacją na temat Dirty Dancing. Wg mnie niezły, całkowicie zasługuje na swój tytuł, ogólnie ok.

ocenił(a) film na 9
cymcia_2

druga część jest zdecydowanie lepsza od pierwszej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Javier jest boski a wątek miłosny był świetny:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
pawel_ciszewski1

moja laska wbiła mi się na konto także opinia o Javierze JEST JEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
cymcia_2

wedlug mnie film w pełni zasługuje na ten tytuł:))
Tworzy klimat, to pewne:) Mi się chyba nawet bardziej od 1 części podobał:P

FixMe

Po waszych opiniach byłam zaskoczona! Ja osobiście zachwyciłam się pierwszą częścią, a druga była dla mnie nijaka. Była ciekawa ale nie zachwycająca. Mimo mojego szacunku dla waszego zdania nadal podtrzymuje swoje wcześniejsze słowa.