Myślę, że ten film nie zasługuje na to by mieć tytuł Dirty Dancing 2. Jest on ładny i nawet miło się ogląda, ale po pierwszej części nie zasługuje na taki tytuł, bo jest to zbyt duży zaszczyt dla tego filmu.
"Nie lubię: Osób na forum, które zachowują się jak dzieci z piaskownicy - rzucają bluzgami na wszystko, co nie lubią, nie potrafiąc tego uzasadnić :/ I jeszcze mięsa nie lubię :D A najbardziej to nienawidzę techna"
Przepraszam uprzejmie, ale czy to nie na twojej stronce taki tekścik był? Skoro tak, powiedz mi, że ten komentarz u góry był uzasadniony. Jeśli TOBIE film się podobał, nie musi się podobać całej RESZCIE ŚWIATA.
Skoro tak nie lubisz ludzi, którzy rzucają bluzgami na wszystko, czego nie lubią, to może sama tak nie rób, co?
Moim zdaniem to całkiem fajny filmik;) Przyjemnie się do ogląda. Co do tego, czy zasługuje na tytuł Dirty Dancing 2... Żadna kontynuacja nie jest idealna. Ale moim zdaniem ta była całkiem całkiem;]
No co ty! Filmik jest ciekawą wariacją na temat Dirty Dancing. Wg mnie niezły, całkowicie zasługuje na swój tytuł, ogólnie ok.
druga część jest zdecydowanie lepsza od pierwszej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Javier jest boski a wątek miłosny był świetny:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moja laska wbiła mi się na konto także opinia o Javierze JEST JEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wedlug mnie film w pełni zasługuje na ten tytuł:))
Tworzy klimat, to pewne:) Mi się chyba nawet bardziej od 1 części podobał:P