Ja bym prosiła o ta muzykę jest zajefajna. Film mi sie podobał a jak to bie na ten temat sa podzielone zdania. Naprawde proszę o te nutki moj e - mail monte12@interia.pl
Ja tez bym bardzo, bardzo prosiła...
Będę Ci niezmiernie wdzięczna;*
mój e-mail to: gwiazdka886@wp.pl
No to mi też możesz a zwłaszcza tą piosenkę Aguilery ;)
szynia999@interia.pl
z góry thx ;*
Jesli mozna to ja tez poprosze o piosenki z tego filmu. Bede bardzo wdzieczna. Moj mail: malgorzatka2305@o2.pl Pozdrawiam!
Droga Piratko16 jeśli mogłabys to ja bym poprosiła o wysłanie;*
mój mail: gwiazdka886@wp.pl
z góry dziękuje;*
Droga piratko!!Bardzo bym Cię prosiła o te piosenki...na e-mail tysiaczek222@poczta.onet.pl;)))
HEJ MOGE CIE POPROSIC O PIOSENKI Z FILMU ??
Z GORY DZIEKUJE :* :*
MOJ EMAIL : DEKURALEGEND2@WP.PL
jamie051292, widzę że się wkopałaś:P chyba się nie doczekam, więc nie musisz przysyłać do rosarium.
ja mam pytanie czy znasz ta piosenke która leci w ZWIASTUN 2 na samym początku.. jest jej dosłownie kawałek.. prosze :] gg:1409190 lub jesli ja masz to: k_sobolewska@interia.eu
Film był świetny. Gdybyś miał i mógł to wyślij mi 3 piosenki z tego filmu:
El Estuche:Aterciopelados i Do You Only Wanna Dance:Julio Daivel Big Band i Satellite (Spanish version):Santana (feat. Jorge Moreno), ponieważ tych nie mam. Mój mail to simw@o2.pl. Z góry dzięki:)
Bardzo mi się podobał film. Gdyby ktoś mógł mi też wysłać chociaż parę piosenek z filmu byłabym zachwycona :) moniak94@op.pl
PS. Stroje też nie mają niczego sobie :)
Wiem, ze dawno juz to zaproponowano, ale też bym poprosiła o te piosenki, uwielbiam je po prostu...
mail: disdejwifajt@wp.pl
ja też poprosze na elinagaw@o2.pl :)) a zwłaszcza tą piosenke przy której Kate z javierem tancża przy filmie ich rodziców;D
Ja tez bardzo bym prosila..==**
Moj adres to:
teatralna.ania@gmail.com
Pozdrawiam.i z gory dziekuje..;)
Tu są tytuły wszystkich piosenek i można je odsłuchać x)
http://filmytaneczne.ovh.org/dirtydancing2.php