jak dla mnie troche chłopczykowaty, mogli kogoś lepszego dać
zgadzam się z moim przedmówcą...jak mam byc szczera to już dawno nie widziałam aktora który tak bardzo się wczuł w role..i to jeszcze w filmie tanecznym ;)
Przynajmniej nie jest kolejnym plastikowym, przypakowanym produktem masowym. Jak dla mnie jest OK.
No tez mam takie zdanie - wyglada na 15/16 lat. To nie to samo co boski Patrick ;)) Mogli znalezc kogos lepszego. Zreszta ta dziewczyna tez dziwna... Taka za bardzo rozbudowana troche. Nie ma w sobie takiego wdzieku jak Grey.
W filmie ona ma 18 lat wiec nie jest juz taka nastolatka (ok 15) wiec on wiekowo tez powinien do niej pasowac... Dziwi mnie ze ten aktor ma juz 29 lat a wyglada jak jakis mlokos (albo tak go ucharakteryzowali) i nie chodzi mi o to ze wyglada jak nasolatek bo tak powinien ale nie jak dzieciak kompletny. Jakos mnie nie przekonuje i tyle;)
Ja uważam, że świetnie tam pasował i mniał w sobie to "cos" ;)
A z wyglądu to mi sie nawet podobał, jak już mówłam miał coś w sobie;)
A mi Javier bardzo się podobał, co Wy od niego chcecie? ;) no, w sumie o gustach się nie dyskutuje... ale on był genialny! :D bardzo w moim typie, ja akurat lubię taką chłopięcą urodę :)))
Chłopak idealnie nadaje się do roli Javiera ;>
Mi się baaardzo podobał ;]
I tak dalej pozostanie.
Rzeczywiście jest trochę chłopczykowaty, ale chyba w tym tkwi jego urok;-)Mnie się bardzo podobał, do tej roli jest idealny;p
Jak dla mnie pasuje do tej roli idealnie, świetnie się do tego rusza ( szczególnie wtedy jak tańczył w tym klubie z jakaś dziewczyną)i jest przystojny:D
Javiera dobrali świetnie do roli. Chłopczykowaty - latynosi zazwyczaj mają chłopięcą urodę, a rzecz się dzieje na Kubie, więc... ;]