PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99503}

Dirty Dancing 2

Dirty Dancing: Havana Nights
2004
6,6 87 tys. ocen
6,6 10 1 86535
5,3 7 krytyków
Dirty Dancing 2
powrót do forum filmu Dirty Dancing 2

jeja, niech nakrecą 3 czesc tego filmu :P i z ta sama obsadą co w 2 nie?? fajnie by bylo :D:D

Donka

Fajnie???? Tylko fajnie?? było by.... na to brak słów... zawsze trza mieć nadzieje... nigdy nic nie wiadomo... może kiedyś nakreca... pewnie znow za 30 lat ;((((((((((

użytkownik usunięty
Donka

To by bylo ZAJEBIŚCIE!!!!!!! BO TEN FILM JEST DOPRACOWANY W KAZDYM SZEGÓLE I SZCZEGÓLIKU NO I OF COURSE....... Diego de Luna :) aaaaaaaaaaa.................. pozdro

DOOOKLADNIE :D:D luna the best, muzyka the best, fabula the best. WSZYSTKO THE BEST :P liczmy na to, że będzie 3 czesc :) [z tą samą obsada :P]

ocenił(a) film na 10
Donka

lekki i przyjemny filmik.

PS: jakbym miala takiego partnera to tez zapisałabym sie na kurs tańca :P

Divian

masz raaacje :)
a kurcze, nie mam stalego partnera, a na pewno juz nie takiego... mam nadzieje, ze niedlugo sie pojawi :D pozdrawiam :*

Donka

TAK! TAK! nakręcie 3 cześć tego zajebistego filmu ja juz go 6 razy ogladałam i... ah...... i ta sama obsada niehc sie spotkaja a nie on na kubie a ona w ameryce

ocenił(a) film na 8
Donka

jak bedzie miala byc krecona 3 czesc dirty dancing to ja sie zglaszam na casting:D

ocenił(a) film na 8
Donka

jak bedzie miala byc krecona 3 czesc dirty dancing to ja sie zglaszam na casting:D zeby tylko z Diego w takich rytmach;P