Podajcie proszę tytuły podobnych filmów, oprócz tych na podstawie powieści Nicholasa Sparksa, bo już wszystkie widziałam. :)
Wieczór, Malowany Welon, Zeszłej nocy, I ze cię nie opuszcze, Miłość bez konca, Nie opuszczaj mnie, Woda dla słoni, Twój na zawsze, Jeden dzień, Love Rosie, Przed wschodem słońca i moze Odrobina Nieba ;)
Ulala, sporo tego, a widziałam tylko 2 filmy z tych wymienionych przez Ciebie! :) Dzięki piękne, będę miała co oglądać! :)
Nie ma za co ;) musiałabys tez sama poszukać bo jest tego masa, najlepiej jakbyś w wyszukiwarce na filmwebie i zaznaczyła 'melodramat' czy 'romans' ;)
Tak tak, wiem, ale lepiej jednak zapytać osoby, które widziały ten film i te podobne do niego. :)
Złów i wypuść, Klub miłośników Jane Austin, Keith, Listy do Julii, Trzy metry nad niebem, Charlie St. Cloud, The Yellow Handkerchief,.. wszystkie oceniłam na 7 i powyżej czyli bardziej mi się podobały niż Dla Ciebie wszystko :) Polecam!
Nie ma sprawy. Jak już jakiś z nich obejrzysz to daj znać czy się podobało ;) będę mogła w tedy coś jeszcze polecić :)