PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629797}

Dla ciebie wszystko

The Best of Me
2014
7,3 80 tys. ocen
7,3 10 1 79795
5,3 6 krytyków
Dla ciebie wszystko
powrót do forum filmu Dla ciebie wszystko

podobne filmy?

ocenił(a) film na 10

Podajcie proszę tytuły podobnych filmów, oprócz tych na podstawie powieści Nicholasa Sparksa, bo już wszystkie widziałam. :)

ocenił(a) film na 7
Melissa86

Wieczór, Malowany Welon, Zeszłej nocy, I ze cię nie opuszcze, Miłość bez konca, Nie opuszczaj mnie, Woda dla słoni, Twój na zawsze, Jeden dzień, Love Rosie, Przed wschodem słońca i moze Odrobina Nieba ;)

ocenił(a) film na 10
Starrlight

Ulala, sporo tego, a widziałam tylko 2 filmy z tych wymienionych przez Ciebie! :) Dzięki piękne, będę miała co oglądać! :)

ocenił(a) film na 7
Melissa86

Nie ma za co ;) musiałabys tez sama poszukać bo jest tego masa, najlepiej jakbyś w wyszukiwarce na filmwebie i zaznaczyła 'melodramat' czy 'romans' ;)

ocenił(a) film na 10
Starrlight

Tak tak, wiem, ale lepiej jednak zapytać osoby, które widziały ten film i te podobne do niego. :)

ocenił(a) film na 6
Melissa86

Złów i wypuść, Klub miłośników Jane Austin, Keith, Listy do Julii, Trzy metry nad niebem, Charlie St. Cloud, The Yellow Handkerchief,.. wszystkie oceniłam na 7 i powyżej czyli bardziej mi się podobały niż Dla Ciebie wszystko :) Polecam!

ocenił(a) film na 6
czarna404

i jeszcze Na pewno, być może.

ocenił(a) film na 10
czarna404

Dzięki, notuję sobie! :)

ocenił(a) film na 6
Melissa86

Nie ma sprawy. Jak już jakiś z nich obejrzysz to daj znać czy się podobało ;) będę mogła w tedy coś jeszcze polecić :)

ocenił(a) film na 10
czarna404

Ok. :)