PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506388}

Do szpiku kości

Winter's Bone
2010
6,6 32 tys. ocen
6,6 10 1 32292
7,1 35 krytyków
Do szpiku kości
powrót do forum filmu Do szpiku kości

...troche powala mnie niska ocena tego filmu...myślę że jak na filmweb to powinno byc przynajmniej 7.5 ...ale o gustach ciężko rozmawiać..hehe

ocenił(a) film na 7
JOKER5700

Dokładnie. W moim przekonaniu ocena nieco zaniżona...

użytkownik usunięty
JOKER5700

Film po prostu bardzo dobry , dla tych co lubią filmy z klimatem , to pozycja obowiązkowa. Scenarzystką kobieta , reżyserką również , wielki szacun dla nich za taki dobry film.

ocenił(a) film na 8
JOKER5700

Zgadzam sie :)

ocenił(a) film na 8
JOKER5700

Ocenami nie ma sie co sugerowac, jest bardzo duzo dobrych filmow ,ktore maja ocene w granicach 7.0 lub nizej a zasluguja na wiecej. Ranking na Filmweb to dla mnie raczej ranking popularnosci a nie tego czy film jest dobry czy nie.

ocenił(a) film na 8
JOKER5700

moim zdaniem bardzo dobry film a ocena niska bo mało akcji w nim pewno dlatego miłośnicy action movies zaniżyli

ocenił(a) film na 8
JOKER5700

Film bardzo dobry, bardzo klimatyczny, ale nie dla każdego...I właśnie "filmy nie dla każdego" to jest to, co tygrysy lubią najbardziej!!!

JOKER5700

dokładnie ...mój kolega powiedział kiedyś fajne zdanie....Jakby wszyscy Metalu słuchali , to ja bym nie słuchał...:)

ocenił(a) film na 9
JOKER5700

zgadzam się, film ma specyficzny klimat, muzykę, nie przekona kazdego... Ja obejrzałam dwa razy, właśnie ze względu na tajemniczość, klimat, muzyka cudowna....bardzo inspirowana ścieżką z "The Pledge" , ale dobrze bo lubię:)

ocenił(a) film na 9
JOKER5700

Nie wnikam w srednia. Film jest rewelacyjny i zadaje klam tezie, ze amerykanskie filmy to koniecznie musi byc debilna papka dla idiotow. W USA jest mnostwo mniejszych, stanowych, lokalnych wytworni, ktore z Hollywood nie maja nic wspolnego a czasem robia rzeczy wybitne. Europa sie jednak musi dowartosciowywac i twierdzic, ze niezalezne kino szwedzkie, norweskie i estonskie zostawia amerykanski chlam z tylu. Ten film dowodzi, ze to nieprawda.

ocenił(a) film na 6
JOKER5700

Film jest w porządku , Jennifer nie daje po sobie poznać jaką jest laseczką , za to szacunek za aktorstwo ... Amerykańska prowincja jakiej nie znamy , przestępczy kodeks honorowy godny camorry , a zakazane pyski takie , jakie się widywało w upadłych pegeerach po 90 roku (pamięta ktoś reportaż ' Arizona' ? - akurat pasuje ) ... Warto obejrzeć !!!