Jak dla mnie ta cała historia jest mocna przesadzona, miasteczko wprost z dreszczowca brakowało tylko żeby w domach mieszkali zamiast ludzi Zombii a mieszkańcy pożerali turystów i mieli byśmy kolejną część filmu DROGA BEZ POWROTU.
No tak, bo przecież Ameryka to tylko wielkie miasta i ładnie ludzie, reszta zahacza o zombie ;)
Każdy głupi wie, że Ameryka to tylko szklane wieżowce Nowego Jorku i palmy Miami albo LA.
zgadzam się i dodam iż film o wiejskich żulach gangsta nudzi jak borszcz! A dialogi są beznadziejne.
Mój Boże, jak dobrze, że nie oceniłaś tego filmu. Marzę o tym, aby ludzie Tobie podobni wzięli z Ciebie przykład i również tego nie robili.
Jesteście ignorantami, nie, żeby było w tym coś złego, w końcu jak to mawiał pewien filozof, ''każdy jest ignorantem w jakiejś dziedzinie'' i ja się z tym zgadzam. Problem pojawia się kiedy ignoranci zabierają głos w sprawie o której nie mają pojęcia. Tak właśnie jest w tym przypadku.
Drogi Milku, tak, takie miasteczka istnieją. Tak, istnieją one w krainie dolarem i colą płynącej. Trudno w to uwierzyć, ale Ameryka to nie tylko słoneczna Kalifornia i rozwinięty Nowy Jork, istnieją też miejsca, gdzie psy dupą szczekają, ale w MTV tego nie zobaczysz, więc radzę wyłączyć ten pożeracz mózgu i dowiedzieć się co nieco o Świecie.
Pozdrawiam :)