PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=472792}

Do zakochania jeden krok

Rab Ne Bana Di Jodi
2008
7,7 4,2 tys. ocen
7,7 10 1 4242
6,7 3 krytyków
Do zakochania jeden krok
powrót do forum filmu Do zakochania jeden krok

Ten film to hit

ocenił(a) film na 10

Możesz obejrzeć go z całą rodziną. Film jest wspaniały. Moim zdaniem jest wyjątkowo dobrze zrobiony. Cała otoczka filmu również jest wyśmienita.
"Shah Rukh Khan po raz kolejny dowiódł, że jest prawdziwym Królem!”
Film odzwierciedla marzenia i aspiracje zwykłego faceta. Idea umieszczenia dwójki naszych bohaterów w tanecznym reality show była wprost przejawem wspaniałej wyobraźni, i muzyka pełna barw jak to w bollywoodzie.Od kiedy poraz pierwszy zobaczyłam film "czasem słońce i deszcz" z Shah Rukh Khan zatraciłam się kompletnie.Bardzo polecam

ocenił(a) film na 10
trinian

Tak, tak, tak wspaniały film .
To niesamowite z jaką łatwością Shahrukh potrafi wcielić się w dwie tak bardzo różniące się od siebie role.
Z każdym nowym filmem przekonuje mnie, że aktorstwo opanował do perfekcji.
W roli Suriego był cudowny, starał się być romantyczny i słodki ;)
Ubawił mnie film strasznie, bardzo polecam wszystkim...mam nadzieję, że i w Polsce będzie nam dane zobaczyć go na dużym ekranie.

Niech żyje King Khan!!!

asiani

Shahrukh potrafi rozśmieszyć mnie do łez.
Genialnie tu zagrał.Ta jego nowa minka- usta w dziubek przy uśmiechu, jest zabawna.
Suri jest gapcio, ale taki słodki gapcio, no nie da się go tam nie lubić.
Uwielbiam Shahrukh`a w piosence "Tujh Mein Rab Dikhta" jest boski, kiedy śpiewa w kościele i klęka przed Taani ze świecą -wygląda cudnie.Jeśli śpiewa Suri sprawia takie wrażenie, że jak można Go nie pokochać, jest taki słodki.
Shahrukh fajnie wygląda w tych dresowych portkach, cóż za kolory - żółty, czerwień i blue.
Ubiór, fryzurka , minki wszystko mi się tam podoba, SUPER FILMIK.