hej...
znowu narzekacie na SRK i jego role/postacie które gra???
no sorry, ale w bollywoodzkich kinie tak już jest, że "poważnemu" facetowi partneruje małotala/siksa czy jakby jej nie nazwał...
i jest spoko...nikt afery nie robi tak samo jak z playbackiem...
a jak Linda z Włodarczyk grali to ok??? wszystko wam pasowało???
trochę więcej toleranji i zrozumienia dla innej kultury!!:))
ja już niem ogę się doczekać polskiego dvd...pewnie za rok albo dwa ://
Zgadzam się z Tobą. Trzeba brać pod uwagę, że tam kobiety nie mają tak dużej możliwości wybicia się zawodowego. Przeważnie dbają o dom, a mąż je utrzymuje. Bez wykształcenia i pieniędzy nie są w stanie utrzymać się. Obowiązkiem rodziców jest wydanie ich za mąż, by zapewnić im byt. Tak więc ojciec "małolaty" dobrze zrobił, że połączył córkę ze statecznym i spokojnym mężczyzną. Trzeba na to patrzeć z szerszej perspektywy. To odmienna kultura i tradycja.
Ale, co komu znowu nie pasuje, bo nie wiem:/
Przecież Shahrukh zawsze grał z takimi młodymi aktorkami- wiecie dlaczego teraz mu zwrócono dopiero uwagę:P Ponieważ Shahrukh w roli Surriego nareszcie wygląda na swój wiek:P Mi się coś wydaję, iż jeżeli chodzi o Raja to wyglądał na ok. 5 lat starszego od bohaterki... więc ktoś chyba 2 połowy filmu nie widział:P
Mówcie, co chcecie, ale Surri i tak jest najsłodszym 40 latkiem na świecie:) Jak to powiedział Shahrukh, gdyby nie był aktorem pewnie, by tak wyglądał:P
Ana co tu narzekać? Film jest śliczny a Shahrukh wkonał kawał dobrej roboty grając tą podwójną rolę. Naewt sama Anushka jego partnerka w filmie mówiła, że kiedy przeistaczał się w daną rolę miała wrażenie jakby rozmawiała z dwoma innymi mężczyznami tak perfekcyjnie opanował rolę i inność roli Sunila i Raja