PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=450879}
5,9 6,9 tys. ocen
5,9 10 1 6876
6,3 3 krytyków
Doghouse
powrót do forum filmu Doghouse

brak mi słów aby opisać to coś wiele gniotów widziałem ale ten jest w czołówce
patrzy się na to i oczom nie wierzy z każdą minutą myślę no niemożliwe jak w ogóle mogli
coś tak beznadziejnego zrobić!!! najlepiej szybko o tym zapomnieć;)

ocenił(a) film na 2
sztarda

No niestety, ale muszę się zgodzić. Dawno nie widziałem takiej amatorszczyzny...

sztarda

kolega widzę ma kłopoty z rozróżnianiem gatunków filmowych, to jest komedia, a nie horor, bardzo prosto to zauważyć, troszkę wysiłku, i na pewno się uda. radzę ćwiczyć rozróżnianie na prostych przykładach, nawet podpowiem jak kolega może temu zaradzić, niech kolega zaopatrzy się w czarną i białą kartkę ułoży je na stole biurku etc i niech kolega powtarza wolno i powoli wyraźnie wymawiając każde słowo to jest kartka biała - jednocześnie patrząc na białą kartkę i ze wszystkich sił starając się skoncentrować. UWAGA! kolega z ogromnego wysiłku intelektualnego może dostać wytrzeszczu oczu i ślinotoku, tak więc radzę ostrożnie! 10 minut dziennie codziennie przez pół roku i kolega będzie jak nowo narodzony. radzę nie przesadzać! 10 minut to wystarczająco długo i ani minuty dłużej, bo może nastąpić zawieszenie systemu.

uFGoogle

troszkę poćwiczyłem to rozróżnianie, nie było łatwo ale teraz dobrze mi idzie...
więc spróbowałem trochę na twoim przykładzie między osobą pseudo inteligentną a kompletnym pajacem no i zagadnij co mi wyszło....
a wracając do tego filmu, dialogi były kompletnie debilne a nie śmieszne,
a gra aktorska no wprost k****a rewelacja!!!!!! wszyscy aktorzy powinni dostać po jakieś nagrodzie
tylko nie wymyślili jeszcze dla nich kategorii....

ocenił(a) film na 2
sztarda

Dokladnie, moze i czasami przypominalo to komedie ale i tak gniot

ocenił(a) film na 6
Eine_Tolle_Hexe

Pieprzycie, ten film to była parodia horrorów o zombiakach. Dobrze to chłopakom wyszło. "Baba na pilota!" :D

ocenił(a) film na 4
sztarda

1/10 to może przesada ale faktycznie wynudziłem się na tym filmie. Horrory i te komediowe to moje ulubione kino ale jeśli np moim zdaniem Feast w swojej klasie zasługuje powiedzmy na 6/8 to niestety ale tutaj dam marne 4/8. Brytyjski humor jest jakiś psiakiś takiś chyba nie dla mnie.

ocenił(a) film na 7
k3r10n

Moim zdaniem był całkiem spoko, Feast chyba faktycznie lepszy, ale na tym też się ubawiłam.Masakrą było to coś o lesbijkach vampirzycach- to był dopiero gniot.A Doghouse był tak uroczo szowinistyczny:)

ocenił(a) film na 7
sztarda

Mi film bardzo się podobał , tak bardzo , ze dałam mu całą 10 ;D i tak pomyślałam , ze skoro w tym temacie nie wpisał się nikt kto by całkowicie podzielał moje zdanie to lepiej ja też nie będę pisała nic bo jeszcze mi się oberwie albo co , ale co tam xd ryzykuję ;D niech będzie tu chociaż jedna osoba która o "Doghouse" ma jak najbardziej pozytywne zdanie. Film jest SUPER ! :)