PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=450879}
5,9 6,9 tys. ocen
5,9 10 1 6876
6,3 3 krytyków
Doghouse
powrót do forum filmu Doghouse

2/10

ocenił(a) film na 2

W zasadzie ocena powinna być na poziomie 3-4/10, jednak z czystej premedytacji nie
mogłem sobie na to pozwolić.
Film zapowiadał się ciekawie, przyznam szczerze, ze obejrzałem przez przypadek - ktoś
wspomniał, że maczał w nim palce Bill Murray, kiedy jednak dostałem go już w swoje ręce
okazało się, że nic takiego nie jest prawdą. Jednak mimo wszystko zacząłem ten "krwawy"
seans, z lekkim powątpiewaniem.
Miłe zaskoczenie - pojawiają się aktorzy już dobrze mi znani, na których w zasadzie się nie
zawiodłem oglądając wcześniej przeciętny, ale jednak interesujący KidultHood i
Adulthood... oczywiście mr. Dyer też miło mnie zaskoczył, tym bardziej, ze pamiętam jego
kreację z Football Factory.
Niemiłe zaskoczenie - cala reszta, brak pomysły, brak scenariusza, brak dobrych gagów,
brak czegokolwiek co miałby jakąkolwiek, nawet hipotetyczną wartość estetyczna,
paskudne sceny, durne aktorstwo, idiotyczne postacie, beznadziejny scenariusz.

Film Polecam osobom które pragną destrukcji psychicznej (bynajmniej nie wywołanej
przeżyciami, raczej wiejącą z ekranu nudą) i filmu, który nie będzie wymagała nawet tego by
go obejrzeć.

użytkownik usunięty
thethonator

"brak pomysły, brak scenariusza, brak dobrych gagów,
brak czegokolwiek co miałby jakąkolwiek, nawet hipotetyczną wartość estetyczna,
paskudne sceny, durne aktorstwo, idiotyczne postacie, beznadziejny scenariusz. "

hahahahaha... usmialem sie tym komentarzem nieprzecietnie... Wg mnie to co napisales to wlasnie esencja tego filmu... TAK wlasnie mialo to wygladac... :) Film z zalozenia mial byc karykatura tradycyjnych filmow o zombiakach, a wszystkie przerysowane idiotyczne scenki tylko potwierdzac wszelkie idiotyzmy wystepujace w tego typu filmach... Wystepowaly w tym filmie wszelkie mozliwe klasyczne idiotyzmy filmowe... :) Ale widze ze pojecia takie jak satyra sa chyba Ci obce niestety... :)

ocenił(a) film na 1
thethonator

Zgadzam się film zapowiadał się świetnie i obsada również dobrze wróżyła , początek całkiem dobry , zapowiada się krwawy dzień a tu .. nie wiem jak to nawet nazwać to nie było nawet śmieszne raczej żenujące totalnie głupie . Końcówka filmu to jakaś paranoja koleś bawiący się pilotem do czegoś tam że te kobiety-zombie nie ruszały się i miały drgawki , zamiast je rozwalać to się nim bawi włącza i wyłącza w kółko jakby to zabawne było , na koniec rzucając nim przez co się popsuło i horda kobiet z pianą w pysku idzie na ledwo stojących kolesi a oni się cieszą jakby nie wiem sex grupowy mieli uprawiać . Szczerze jeden z gorszych filmu jakie oglądałem , całkiem absurdalny i nawet dialogów porządnych nie było..