Komedia dla facetów siedzących przed telewizorem z browcem i skrzydełkami, narzekających na baby.
Jeżeli nie rozumiesz pastiszu, kina które prezentuje czarną komedię się nie wypowiadaj. Film dobry może nie rewelacyjny ale na pewno nie dla panów ze skrzydełkami. Pomyśl zanim napiszesz!
a siedziałaś w tym czasie z koleżankami przed telewizorem z browcem i skrzydełkami narzekając na facetów?
siedziałam z przyjaciółkami, piłyśmy wódkę, zajadałyśmy ją lodami i narzekałyśmy na dziewczyny, które pomimo, że nie są zombie zachowują się tak samo jak te walnięte laski z filmu
Fakt piłem piwo, ale film mi się i tak nie spodobał. Zapowiadał się nieźle, potem za dużo razy marnowano możliwość ucieczki. Było to zbyt irytujące... nawet pod wpływem. Film może bawić, ale jedynie kobiety chyba... które zajadają się lodami.
Kiedy nie mogli przejść przez las bo tam były zombie? Gdy nie mogli odjechać ciężarówką bo były tam zombie? Jak dla mnie to jedyny horror (oraz "dom w głębi lasu" ten z 2012) który w pewien sposób tłumaczy oklepane sytuacje dla typowych filmów o zombie. Na przykład w większości filmów jest problem z zasięgiem w komórkach, a w filmie idealnie poradzili sobie z problemem "czemu bohaterowie po prostu nie zadzwonią". Film jest jak dla mnie świetny, obok "zombieland" majstersztyk na tej płaszczyźnie, jest on zdecydowanie niedoceniony
Jestem 23-letnią przedstawicielką słabej płci i Doghouse to jeden z moich ulubionych filmów, nie ma to jak się posmiac przy hektolitrach krwi ;D
tylko odiota mógł coś takiego napisać ... jakie znaczenie ma czy film jest dobry bo ktoś pije piwo i je kurczaka , no kur.. tylko jakiś debil mógł na to wpaść