Nie wiem dlaczego taka niska ocena chyba same kobiety oceniały :) Fajnie się ogląda chociaż trzeba podejść z dystansem.
sporym dystansem ! to film na jajcarskie seanse w towarzystwie z alkoholem. samemu trochę się zmęczyłem, i ! i jakie to durne te baby zombie ich gonią gonią i gonią a oni żyją. to chyba jakaś odpowiedź na Shaun of the dead, ale słabo udana. 5/10
Wlasnie mi sie wydaje (po opisie, bo filmu nie ogladalem), ze to bardziej film dla kobiet niz dla mezczyzn. Kobiety zabijaja mężczyzn - troche mi tu śmierdzi feministyczną propagandą, dlatego jakos nie ciagnie mnie do tego filmu :P
Nie opisuje go, przeciez napisalem wyraznie "ze mi sie wydaje" o czym jest ten film, napisalem rowniez ze wnioskuje po opisie. Dlatego mnie nie ciagnie do obejrzenia, a nie bede ogladal kazdego filmu do ktorego mi sie opis nie podoba, po to aby wiedziec, ze film mi sie nie spodobal :P Skoro sie myle co do feministycznej fabuly to mnie poprawcie, zamiast mi mowic co moge a co nie.
Nie no do piwkowania i zajaranka w sam raz idzie ładnie się uśmiać momentami beka idzie i o to chodziło ja mu daję spokojnie 7/10!!!
Aha jak komuś się ta komedia podobała to polecam również film Porąbani podobny humor idzie też nieźle uśmiać!!!
http://www.filmweb.pl/film/Por%C4%85bani-2010-530650
Dokładnie, scena z piłą mechaniczną była mocna, śmiałem się dobre 10 minut :) A co do Doghouse to muszę powiedzieć, że to jest jeden z moich ulubionych Horrorów-Komediowych (na 2 miejscu, bo pierwsze zaszczytne miejsce należy do Czarnej Owcy :) )