PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=450879}
5,9 6,9 tys. ocen
5,9 10 1 6876
6,3 3 krytyków
Doghouse
powrót do forum filmu Doghouse

Nie spodziewałem się, że zombie-komedia może zawrzeć w sobie tyle treści, głównie tej o kobietach (i ich wrednej i poświrowanej naturze której żaden facet nie rozumie) i męskiej przyjaźni. Wszystko kraszone świetnym aktorstwem, śmiesznymi dialogami i sytuacjami oraz dawką porządnej rozwałki z zombiakami. Film też wywołuje emocje ("no biegnij, biegnij!") i ciarki.
Polecam nie tylko fanom gatunku z-filmów, ale też fanom dobrej komedii (trochę w angielskim stylu) czy facetom którzy chcą się po prostu pośmiać z kobiet!
Pozytywne zaskoczenie. 8/10 i ulubione - bez wahania.

Apophis_

Z facetów też się można pośmiać (świetnie obnażone są najgorsze męskie zachowania) Z ich bezczelności,chamstwa,głupkowatości,tego że są rządzeni przez swoje peniski.Ale tak jak powiedział jeden mądry facet w filmie ''nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego worka'' tak ja nie zamierzam robić tego z facetami.Ogólnie,film zabawny.

ocenił(a) film na 7
aggama

najbardziej mnie rozbawiły momenty, kiedy faceci się bawili czy to samochodzikami, czy pilotem do dźwięku.. jak małe dzieci :D jakie to prawdziwe..

ocenił(a) film na 7
SHOGUN_

heheh albo zabawkami w sklepie...choć potem mądra główka wykombinowała z tego broń... :D

ocenił(a) film na 8
Apophis_

Racja, zgadzam się w 100% :). Zawsze odstraszały mnie "horrory komediowe", ale skuszona dobrymi opiniami postanowiłam ten film obejrzeć i jak dla mnie rewelacja :D 8/10 :)))