PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=450879}
5,9 6,9 tys. ocen
5,9 10 1 6876
6,3 3 krytyków
Doghouse
powrót do forum filmu Doghouse

Haha mam wrażenie, że film przedstawia jak mężczyźni postrzegają nas - kobiety w czasie naszego NPM czy też BF (takie drugie - potworne oblicze) XD i ich odczucia względem nas :p

Dawno się tak nie uśmiałam :P zasłużone 8 gwiazdek

(Dla obrażalskich i tych wrażliwych lub dla tych które właśnie przechodzą NPM czy też BF - wiem wiem, nie wszystkie tak się zachowujemy)

Kate_Sasasajkopat

skrót npm jest prosty - NAD POZIOMEM MORZA :) a BF to też coś związane z geografia? ;P

ocenił(a) film na 8
Bzium_3

haha dobre... XD BF - to bitch flip, czyli suczy napad tzn, zmiana w mniej niż sekunde z radości do wściekłości :)

Kate_Sasasajkopat

NPM? a nie miałaś na myśli przypadkiem PMS ? ;)

ocenił(a) film na 7
Kate_Sasasajkopat

jakie skroty ;D pierwsze slysze o BF ale mniejsza z tym ;) hmm powiem tak.. szukałem Horroru i wpadłem na Doghouse.. i myślałem, że to tylko Horror:D ale w trakcie filmu zorientowałem się że to "Betonowa" komedia ;D nie no jak te zarażone kobiety chodziły ;D takie powykrzywiane :P a najbardziej przypadła mi do gustu "mamuśka" ta najgrubsza :D haha dobry film ;) jest sie z czego posmiac

ocenił(a) film na 8
Kate_Sasasajkopat

Kate, I love you! Tak trzymaj. W koncu osoba ktora podeszla do filmu z dystansem i humorem. Bardzo trafna jest twoja opinia.... tak wlasnie was postrzegamy hahaha... a tak nawiasem mowiac, to npm nie znaczy non popular minger?

ocenił(a) film na 8
dabram17

no no cóż za wyznania XD jak miło

ocenił(a) film na 8
Kate_Sasasajkopat

wytlumacz co znaczy npm...please.

ocenił(a) film na 8
dabram17

napięcie przed miesiączkowe XD

dabram17

pierwsze słysze... znam jedynie skrót PMS ^^

ocenił(a) film na 8