Nie jest to taka znakomitosc jak Shawn of Dead, ale film jest naprawde dobry o ile zamknac oczy na szczegoly, na logike fabuly i po prostu ogladac bezmyslnie napawajac sie widokiem 'sexi' zombie-women. Film zdecydowanie szowinistyczny, nie bedzie sie podobac szerszemu gronu kobiet ale zabawny. Swietna obsada brytyjskich aktorow, fajne gagi ktore ze wzgledu na swoi idiotyzm sa az piekne. Fabula - za fabule dalbym 1 na 10 ale nie o to chodzi w tym filmie. Ma to byc film dla facetow ktorzy lubia zombi - i ja do nich naleze. Czasami dobrze odpoczac przy takich glupich filmach. Ja bawilem sie znakomicie, zwlaszcza gdy zombie zachowywaly sie jak niemalze normalne kobiety - wiem brzmi to szowinistycznie ale raz na rok mozna byc szowinistyczna antyfeministyczna swinia...no nie?
Zagłosowałam podobnie :) ogólnie film dobry,chociaż nie "urwało mi d..". Śmieszny,choć miejscami trzymający w napięciu-uda im się uciec czy niekoniecznie przed zombiakami? Szkoda,że tak się zakończył..bo nie jest to zakończenie jednoznaczne :) Polecam zarówno fanom horroru,jak i komedii ;)