PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30956}

Drapieżcy

Ravenous
1999
6,7 7,0 tys. ocen
6,7 10 1 7001
6,4 10 krytyków
Drapieżcy
powrót do forum filmu Drapieżcy

Wspaniały!

ocenił(a) film na 9

Taki... oryginalny ^^ Trochę śmiechu, trochę refleksji. No i nieprawdopodobna, genialna muzyka. Co prawda z horrorem to ten film na niewiele wspólnego, ale polecam każdemu, kto zna się na dobrym kinie! ^^

ocenił(a) film na 9
boulevard7

zgadzam sie 9/10 bardzo pozytywne zaskoczenie po prostu swietny film !!!

ocenił(a) film na 8
parker

ciekawy, zaskakujacy, rewelacyjna muzyka! a wspoltworzyl ja m.in zalozyciel gorillaz :)

ocenił(a) film na 4
boulevard7

Co do muzyki ja się jednak nie zgadzam!
Nie dość ,że była naprawdę nie dopasowana to żadko kiedy dobrze użyta by podkreślić scene.

ocenił(a) film na 10
Lara1100

Muzyka była wspaniała. To właśnie ona budowała niepowtarzalny natrój i stwarzała tak świetny charakter. Ta skoczna melodyjka w scenie pościgu jest według mnie arcyzabawnym, a jednocześnie przemyślanym zabiegiem. Kto powiedział, że muzyka w horrorach musi być non stop ponura?
A już końcowy motyw [podczas końcowej walki] - Saveoursoulissa jest mistrzostwem.
Film obejrzałam wczoraj po raz trzeci, z taką samą przyjemnością. Według mnie jeden z najbardziej niedocenionych filmów ostatnich lat. A szkoda.

Emigrate

Zgadzam się! Świetny film z genialną muzyką i taką też obsadą.... 8/10

ocenił(a) film na 10
Emigrate

Mam podobne zdanie, budowanie nastroju przy wejściu do jaskini i pościg... Ciary i morda w emotikon :).
Film cholernie niedoceniony, szkoda, mniej filmowców zdecyduje się by pobawić, jak w tym gatunkiem :(.
Pozdro
p.s z 9/10 ląduje 10/10 ;)

ocenił(a) film na 8
boulevard7

no film byl spoko ale najlepsze akcje sa od przybycia nieznajomego do powrotu z jaskin..