...opowiadająca o tym jak z typowego psa na baby można się stać porządnym fecetem :D Polecam gorąco ;]
Chyba czysto teoretycznie? Nie było pokazane jak potem spali na łyżeczkę!
A film rzeczywiście fajny no i rola douglasa świetna gdyby nie ostatnia scena z nim która była już groteskowa i cienka.
Taka samą note dałem . Mojej żonie na koniec nawet łezka sie zakreciła w oku. Film spoko, na pełnym lzuie we dwoje mozna obejrzeć, na pewno nie zepsuje wieczoru. Polecam
Tak dokładnie...
Filmik idealny na chłodne wieczory, spędzane z bliską osobą ;)
Bardzo ociepla atmosferę ;)
Wszyscy faceci? Zobaczyłem i niestety jestem zniesmaczony. Nie tylko banalnym scenariuszem, ale i grą aktorską. Przesłanie? Facet, który co prawda na beznadziejnie banalne hasła zdobywa w sumie nietrudne kobiety, by po jednej nocy przeistoczyć się w ciepłe kluchy, to ma byc to, co piwnno dotrzeć do facetów? Pewnie, ze krzywdzący kobiety facet zasluguje na potępnie, ale ciepła klucha najwyżej na pogardę
hmmmm
no muszę się zgodzić... ;P film ogólnie słaby jak na taką obsadę, jedynie Douglas stworzył ciekawą postać (i raczej tylko on "dotrze" do facetów):D
temat ogólnie oklepany z lekka, cudowna przemiana i happy end... blehh
oceniając ten film biorąc pod uwagę realia, to jest to film dla naiwnych... ALE że, jest to komedia romantyczna... no to ujdzie w tłumie, gęstym tłumie ;P
ale to moja subiektywna ocena. nie polecam, nie zniechęcam, obejrzyjcie i oceńcie sami!
4/10