PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=376049}

Duchy moich byłych

Ghosts of Girlfriends Past
2009
6,2 79 tys. ocen
6,2 10 1 79272
4,9 13 krytyków
Duchy moich byłych
powrót do forum filmu Duchy moich byłych

...opowiadająca o tym jak z typowego psa na baby można się stać porządnym fecetem :D Polecam gorąco ;]

estEban_2

Chyba czysto teoretycznie? Nie było pokazane jak potem spali na łyżeczkę!
A film rzeczywiście fajny no i rola douglasa świetna gdyby nie ostatnia scena z nim która była już groteskowa i cienka.

ocenił(a) film na 8
estEban_2

Taka samą note dałem . Mojej żonie na koniec nawet łezka sie zakreciła w oku. Film spoko, na pełnym lzuie we dwoje mozna obejrzeć, na pewno nie zepsuje wieczoru. Polecam

ocenił(a) film na 7
BOUB

Tak dokładnie...
Filmik idealny na chłodne wieczory, spędzane z bliską osobą ;)

Bardzo ociepla atmosferę ;)

PFMH

ja również dałam 8, film naprawdę bardzo dobry, oglądało mi się go znakomicie:-)

ocenił(a) film na 7
estEban_2

Myślę, że ten film powinni obejrzeć wszyscy faceci :)

kania880

Wszyscy faceci? Zobaczyłem i niestety jestem zniesmaczony. Nie tylko banalnym scenariuszem, ale i grą aktorską. Przesłanie? Facet, który co prawda na beznadziejnie banalne hasła zdobywa w sumie nietrudne kobiety, by po jednej nocy przeistoczyć się w ciepłe kluchy, to ma byc to, co piwnno dotrzeć do facetów? Pewnie, ze krzywdzący kobiety facet zasluguje na potępnie, ale ciepła klucha najwyżej na pogardę

pawellnowak

hmmmm
no muszę się zgodzić... ;P film ogólnie słaby jak na taką obsadę, jedynie Douglas stworzył ciekawą postać (i raczej tylko on "dotrze" do facetów):D
temat ogólnie oklepany z lekka, cudowna przemiana i happy end... blehh
oceniając ten film biorąc pod uwagę realia, to jest to film dla naiwnych... ALE że, jest to komedia romantyczna... no to ujdzie w tłumie, gęstym tłumie ;P
ale to moja subiektywna ocena. nie polecam, nie zniechęcam, obejrzyjcie i oceńcie sami!
4/10