PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647176}
6,7 40 tys. ocen
6,7 10 1 39915
4,2 16 krytyków
Dywizjon 303. Historia prawdziwa
powrót do forum filmu Dywizjon 303. Historia prawdziwa

Życzenie

ocenił(a) film na 7

Ja tylko mam nadzieję, że film obejdzie się bez tych wszystkich znanych "aktorów" pokroju Szyca... Durnych pesudo komedii nie powinni robić, za to filmy ze "starymi" aktorami i z klasą powinno być więcej. Młodzi, nieznani aktorzy też powinni mieć szansę. Poza tym więcej siana na produkcje filmu by poszło.

Juna_3

zmartwię Cię bo gdzieś czytałem, że wśród pilotów ma być Szyc, a także Żebrowski i Linda

ocenił(a) film na 7
Ludor

Linda w komedyjkach wypada słabo, Żebrowski w sumie złym aktorem nie jest ale Szyc to porażka pod wieloma względami.

Juna_3

byle nie Szyc, Karolak i Kot

Pierinio

Nikt mnie tak nie drażni jak szczerbaty, sepleniący Karolak. No chyba że będą chcieli przebrać za pilota Szczukę. Jedynie ona jest dla niego konkurencją. Jeśli tak, to mam nadzieję że zestrzelą ich szybko i na poważnie;)

ocenił(a) film na 7
Pierinio

Kot złym aktorem nie jest.

ocenił(a) film na 7
Ludor

Pilotów zagrają młodzi aktorzy, w wieku, w jakim wówczas byli piloci dywizjonu,, celebrytów nie będzie, mam informacje od kogoś, dzięki komu ten film w ogóle powstaje, więc są raczej pewne

Juna_3

z ,mlodych mowiac on zawsze pasuje do roli z komedi treagedii Jakuba Gierszała bym dal "Sala Samobojcow" i po "Milionie Dolarów" wyglada na dobrego aktora ino zeby niech nie dawaja Pawla Malyszenskiego krola seriali i filmow w ktorych go wogole nie lubie zdupcyl "Skrzydlate Świnie" to mi starczy :D

scooter_2

Jestem tego samego zdania wszędzie wpychają te ich ryje że już żygać się nimi chce.Co do Żebrowskiego i Lindy ci jakoś mi nie wadzą ale jak zagra ten sprzedawczyk to już będzie klapa

ocenił(a) film na 7
GhostDeath

Pilotów zagrają młodzi aktorzy, w wieku, w jakim wówczas byli piloci dywizjonu,, celebrytów nie będzie, mam informacje od kogoś, dzięki komu ten film w ogóle powstaje, więc są raczej pewne

ocenił(a) film na 2
Juna_3

Z pewnego źródła dowiedziałem się ze w filmie ma wystąpić Jude Law.

Juna_3

ja to widze tak:

kapitan Adam Kowalczyk - Andrzej Chyra

kapitan Jan Zumbach - Maciej Sztur

porucznik Witold Urbanowicz - Mirosław Zbrojewicz

plkownik JAn Leszczynski - Piotr Machalica :)

ocenił(a) film na 6
senseikoi

Musze Cię zmartwić - nie będzie postaci Kowalczyka:)

ocenił(a) film na 6
Juna_3

Szyca na szczęście nie ma, ale jest Adamczyk i Zakościelny - aczkolwiek Piotr Adamczyk nie jest złym aktorem, potrafi grać, jego pech polega na tym, że jest obecnie bardzo popularny i gra w reklamach, a nie wszystkim to odpowiada

Juna_3

Wątpie żeby role główne zagrał jeden z starszych aktorów zewzgledu na to ze całe dywizjony to ludzie młodzi

ocenił(a) film na 7
buckpatryk11

Nie mówię, żeby w tym filmie zagrali Linda, Kondrat, Pazura itp. Chodziło mi ogólnie o typ aktorów. Szyc do takich nie należy.