Ja tylko mam nadzieję, że film obejdzie się bez tych wszystkich znanych "aktorów" pokroju Szyca... Durnych pesudo komedii nie powinni robić, za to filmy ze "starymi" aktorami i z klasą powinno być więcej. Młodzi, nieznani aktorzy też powinni mieć szansę. Poza tym więcej siana na produkcje filmu by poszło.
Linda w komedyjkach wypada słabo, Żebrowski w sumie złym aktorem nie jest ale Szyc to porażka pod wieloma względami.
Nikt mnie tak nie drażni jak szczerbaty, sepleniący Karolak. No chyba że będą chcieli przebrać za pilota Szczukę. Jedynie ona jest dla niego konkurencją. Jeśli tak, to mam nadzieję że zestrzelą ich szybko i na poważnie;)
Pilotów zagrają młodzi aktorzy, w wieku, w jakim wówczas byli piloci dywizjonu,, celebrytów nie będzie, mam informacje od kogoś, dzięki komu ten film w ogóle powstaje, więc są raczej pewne
z ,mlodych mowiac on zawsze pasuje do roli z komedi treagedii Jakuba Gierszała bym dal "Sala Samobojcow" i po "Milionie Dolarów" wyglada na dobrego aktora ino zeby niech nie dawaja Pawla Malyszenskiego krola seriali i filmow w ktorych go wogole nie lubie zdupcyl "Skrzydlate Świnie" to mi starczy :D
Jestem tego samego zdania wszędzie wpychają te ich ryje że już żygać się nimi chce.Co do Żebrowskiego i Lindy ci jakoś mi nie wadzą ale jak zagra ten sprzedawczyk to już będzie klapa
Pilotów zagrają młodzi aktorzy, w wieku, w jakim wówczas byli piloci dywizjonu,, celebrytów nie będzie, mam informacje od kogoś, dzięki komu ten film w ogóle powstaje, więc są raczej pewne
ja to widze tak:
kapitan Adam Kowalczyk - Andrzej Chyra
kapitan Jan Zumbach - Maciej Sztur
porucznik Witold Urbanowicz - Mirosław Zbrojewicz
plkownik JAn Leszczynski - Piotr Machalica :)
Szyca na szczęście nie ma, ale jest Adamczyk i Zakościelny - aczkolwiek Piotr Adamczyk nie jest złym aktorem, potrafi grać, jego pech polega na tym, że jest obecnie bardzo popularny i gra w reklamach, a nie wszystkim to odpowiada
Wątpie żeby role główne zagrał jeden z starszych aktorów zewzgledu na to ze całe dywizjony to ludzie młodzi