PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31413}
7,8 633 tys. ocen
7,8 10 1 633142
8,3 75 krytyków
Dzień świra
powrót do forum filmu Dzień świra

witam, chcialem zapytac czy macie moze jakies podobne akcje takie jakie mial Adaś?:) ja osobiscie moge powiedziec ze zawsze dosypuje odrobinke cukru/kawy, dolewam krople wody/mleka co tak na prawde w ogole nic nie zmienia hehe. nienawidze siebie za to ;]

ocenił(a) film na 8
wladzio87

A mnie przeraża fakt, iż robię się powoli taka sama, jak ten świr...

Pełna schiza...

ocenił(a) film na 9
wladzio87

Jak mi się wysypie w kuchni coś na podłogę, reaguję podobnie jak on :D

ocenił(a) film na 10
wladzio87

Ja w ogóle czuje się jakby ten film był o mnie, o moim życiu i o mojej zawartości głowy.
Tragiczny.. ale jakże genialny.

użytkownik usunięty
ambiwalentna

Podejrzewam, że większość z nas wstaje rano z łóżka i myśli sobie: Ja pier**...

Ogólnie, to jest bardzo życiowy film. Wszyscy mają często takie akcje, ale nie zdają sobie z tego sprawy...Oczywiście, wiele rzeczy jest tu podkoloryzowanych, ale i tak są wyjątkowo prwadziwe.

użytkownik usunięty
wladzio87

Budzę się z myślą "kurwa, ja pierdole" i zawsze musze sobie siknąć zaraz przed snem, nawet jak sikałam 5 minut wcześniej.
Ponadto obserwuje scenę przemieszczania się ludzi w autobusie codziennie rano. Sama raczej w tym nie uczestnicze, ale jakież to bliskie... :D

ocenił(a) film na 9
wladzio87

dla mnie wygrywa pani w sklepie i jej wjeżdżanie w Adasia wózkiem O.o tylko że ja się zawsze powstrzymuję... przemieszczanie w autobusie? tego akurat nie znam :P
rozmowy zastąpione tylko piskiem albo rozmowa koleżanek w pociągu - moje rozmowy często sprowadzają siędo tak żenującego poziomu. ale jestem tylko człowiekiem

ocenił(a) film na 9
Maniaska

każdy jest po trochu takim świrem...
dziś stoję sobie w kościele, ładna pogoda, dookoła zieleń powinno być wszystko idealnie. a jednak. najpierw włączający i wyłączający się co chwila głośnik lekko mnie podkurwił. ale to nic. potem przez dobre 30min jakiś dzieciak (ok. 8-9 lat) latał tuż koło mnie i darł bez przerwy japę i jak Boga kocham miałem ochotę zrobić to co Adaś z 'niepełnosprawnym' pieskiem...
pozdro

ocenił(a) film na 10
wladzio87

Do mnie Rossmann czasem pisze. I jak wychodzę z domu to też się muszę parę razy wracać, żeby się upewnić czy zrobiłam wszystko co przed wyjściem zazwyczaj robię. :)