PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10062655}

Dzień ostateczny

Survivre
2024
3,5 2,8 tys. ocen
3,5 10 1 2769
Dzień ostateczny
powrót do forum filmu Dzień ostateczny

Najgorszy film jaki oglądałem. Wytrzymałem może 20 min. Pełno absurdów a gra aktorska masakryczna. Wszyscy się budzą po kataklizmie a tu najmłodszy robi sobie jaja i tańczy z balonikami. Córka słucha muzyki i coś tam je. Zero świadomości o tym co się stało. Nagle jakiś facet zabija drugiego. Tylko do tego momentu wytrzymałem i wyłączyłem. Największy absurd to to że zmiana pola magnetycznego wyrzuciła oceany na ląd. Nie no po prostu nie polecam! Z czystego serca.

ocenił(a) film na 3
HardTech

Nie dotarłeś do najważniejszej rzeczy jaka pojawia się w filmie! Stawonogi z głębin! xD

ocenił(a) film na 4
asmoroth

Albo wysyp kibli na pustyni :) I załatwianie potrzeby przez młodego, ujęcie dłuższe by podkreślić ważność tej sceny :D

ocenił(a) film na 5
HardTech

Czyli w końcu oglądałeś ten film, czy wytrzymałeś 20 minut? Bo sam początek jest niezły, później robi się coraz gorzej ;)

ocenił(a) film na 2
wolfcry

I dlatego Ty dajesz 5 (średni), a kolega wyżej 4 (ujdzie)? Przecież to ścierwo po całości. Jedyne, co było jakiejś, to sceny brutalne i krwawe.

ocenił(a) film na 5
Geohound

Ty piszesz, że ścierwo po całości i dajesz 2, a czy ja się tego czepiam? :)

ocenił(a) film na 2
wolfcry

Przecież napisałem, co było dobre (lepsze), a połówek nie można dawać. To jest film na 1.5.

HardTech

Hej! Pozdrawiam serdecznie Ja wytrzymałem dokładnie do tego samego momentu:)