Czy mógłby mi ktoś napisać o czym jest ten film?? Chciałabym go obejrzeć ale nie wiem czy warto więc bardzo prosze o opis:))
W wielkim skrócie:
Dwie przyjaciółki od dziecka śpiewały razem, ale za namową nauczycielki powiększyły swój zespół o dwie dziewczyny. W szkole ma odbyć się konkurs, w którym nagrodą jest nagranie dema. Dziewczyny oczywiście zakwalifikowały się do konkursu, ale wtedy rozpoczynają się schody. Znany piosenkarz ( który kiedyś chodził do ich szkoły ) proponuje im współprace. Dziewczyny postanawiają przyjąć tą ofertę. Jednakże zaczynają się kłotnie między nimi, jedna zaczyna się "rządzic" i szykuje się do rozłamu grupy. Jednakże (jak to zawsze w zwiatunach bywa :P ) czy dojdzie do rozłamu, czy jednak przyjźń okaże się silniejsza?
Więcej nie piszę na wypadek gdybyś chciała obejrzeć:)
Ale za to bardzo Ci polecam Cheetah Girls 2. Dwójka jest o niebo lepsza od jedynki ( przynajmniej moim zdaniem :P) - lepsze piosenki, układy taneczne, historia oraz sceneria :D.
Pozdrawiam
Niestety nie mam, bo oglądałam to w wersji z lektorem. Jeśli masz Disney Channel może popatrzeć czy tam nie leci, bo czesto powtarzaja.