PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10336}

Egzorcysta III

The Exorcist III
1990
5,8 6,7 tys. ocen
5,8 10 1 6718
5,5 6 krytyków
Egzorcysta III
powrót do forum filmu Egzorcysta III

Egzorcysta.

ocenił(a) film na 7

Porządny thriller na jesienny wieczór. Warto obejrzeć. Miejscami włosy na karku potrafią stanąć dęba.

ocenił(a) film na 6
Lisowczyk

W tym filmie w zasadzie nie ma miejsca w ktorym jest chociaz mala adrenalinka :) Widze malo jeszcze chyba ogladales horrorow.
Ten egzorcysta to powinien byc w dziale Kryminal. Bo akcja dluzszy czas rozgrywa sie badajac sprawe morderstwa....
Ale nie powiem , film sie fajnie ogladalo :d

ocenił(a) film na 7
Bajker123

"Widze malo jeszcze chyba ogladales horrorow." - z tym to akurat nie trafiłeś bo jest to mój ulubiony gatunek i praktycznie wszystkie lepsze pozycje już widziałem ;)
Fakt, nie jest najstraszniejszy ale momenty w szpitalu mogą się podobać :)
Mimo, że widziałem mnóstwo straszniejszych filmów to klimat w nim jest całkiem fajny :)

ocenił(a) film na 7
Bajker123

Widzę, że lubisz Naznaczonego :) Mi pierwsza część jakoś nie podeszła ł :) Z nowszych moim zdaniem fajny jest np. Sinister i Obecność.

ocenił(a) film na 6
Lisowczyk

Mi Naznaczony jako film rowniez nie podchodzi. Raz obejrzalem i wiecej mi sie nie bedzie chcialo. Wszystko przez ta mieszanine . Wchodzenie w swiat zywych a potem umarlych . To wielki minus . Gdyby tego nie bylo film mialby odemnie wyzsza ocene. W naznaczonym jest sporo jak dla mnie momentow w ktorych sie troszke boi. Sinister nie ogladalem jeszcze. Bede musial obejrzec. A Obecnosc takze jeden z lepszych filmow i horrorow ktore widzialem.

ocenił(a) film na 7
Bajker123

Annabelle miała potencjał, który spieprzono przez kilka idiotycznych scen rodem z horrorów klasy B.
Zbaw nas ode złego jest całkiem dobry a książka o wiele lepsza (facet opisuje swoją duchową walkę z demonami).
Generalnie najbardziej wymiatają starsze produkcje.

ocenił(a) film na 6
Lisowczyk

Zbaw nas ogladalem , rowniez mi sie podobal :) . Annabele, takze, ale malo momentow kina grozy. Kiedys ogladalem , Martyrs - Skazani na strach czy jakos tak. Pamietam ze sie balem :D

ocenił(a) film na 3
Lisowczyk

Ty chyba nie masz wlosow.

ocenił(a) film na 7
Zyga1

Ha ha. Trafna uwaga.