PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97848}

Elf

2003
5,8 22 tys. ocen
5,8 10 1 22103
5,2 13 krytyków
Elf
powrót do forum filmu Elf

taki sobie

ocenił(a) film na 6

nadaje sie dla max 10latkow na swieta, mozna obejrzec, ale ja mam 15 lat i moim zdaniem buddy jest strasznie dziecinny i zacofany

ocenił(a) film na 9
michal2600

wiesz, kazdy lubi co innego, ja mam 19 lat i spodobal mi sie ten film, mozna sie przynajmniej posmiac :-)
(btw. co znaczy ze jest "zacofany" ?)

ocenił(a) film na 6
mw1989

Gdyby się tak zastanowić, to ten film przynajmniej mogą oglądać dzieci ... bo patrząc na produkcje ostatnich lat, np. "genialne" bajki Pixara, zastanawiam się, czy są na pewno robione dla dzieci .... (np. cytując tutaj stwierdzenie z Happy Feet - "Idę przedłużać gatunek" - i niby które dziecko to zrozumie?)

ocenił(a) film na 7
michal2600

skoro się tak już licytujemy wiekiem, mam 22 lata i film mi się podobał ;) Ale to głównie ze względu na Zooey, Willa no i reżyserke Favreau.

Hank

A mi się nie podobał ;D
Ten Buddy (?) mnie wręcz wnerwiał .

ocenił(a) film na 9
LegallyBrunette

ja mam 28 lat i prawie posikalem sie ze smiechu :) rewelka!!

użytkownik usunięty
Pifoludek

Może zachwytu we mnie nie wzbudził, ale myślałam, że będzie Generalna Kicha, i o dziwo całokształt okazał się nawet zabawny. ^^ Sympatyczne, czemu nie, ale "Kevin" to to nie jest.

ocenił(a) film na 8

A ja mam 22 lata i mi też się podobał i to bardzooo,taki miły ,sympatyczny a przede wszystkim bardzo śmieszny,idealne kino familijne.

ocenił(a) film na 5
michal2600

obejrzałam w te święta i też uważam że taki sobie
można się pośmiać w niektórych momentach ale generalnie daje ocene 5
nic specjalnego xDD

michal2600

wiesz, wydaje mi się, że własnie o to chodziło, żeby był dziecinny. Film ogólnie - mogło być gorzej, ale dało się obejrzeć, głownie ze względu na genialną Zooey. Jak zawsze świetna. :)

ocenił(a) film na 5
paciazdw

No film ode mnie dostałby 4, ale Zooey podnosi ocenę do 5 :D

michal2600

jakby aktor był lub zagrał miłego grzecznego pana - to co wtedy byłoby tu śmiesznego?