PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=529152}
6,3 36  ocen
6,3 10 1 36
En tu ausencia
powrót do forum filmu En tu ausencia

Chłopcy, oraz ciała chłopców są z takim zmysłem kręcone tzn kamera rejestruje dokładnie ich ciała, że aż ma się wrażenie, że jest to swojego rodzaju pochwała młodości, co nie dziwi, że pewne grupy ludzi ubóstwiają ten film ze względu na aspekt zmysłowy, ale ogólnie rzecz biorąc mocny dramat, nie żebym był zachwycony. Rozumiem, że przez większa część ciała chłopców są eksponowane specjalnie by widz myślał, że nieznajomy jest zboczeńcem, ale mimo wszystko ja mam wrażenie ze u tego twórcy wciąż się pojawiają ciałka młodych chłopców i to może być tropem, nawet jeśli to nadinterpretacja to zawsze interpretacja.

mariouszek

Szkoda tylko, że na cztery filmy na fimwebie funkcjonuje jeden...i niestety nie mam możliwości dodania pozostałych:-(

Rioriel

tak, wciąż poszukuje pozostałych tytułów, bo zwyczajnie jestem ciekaw tej twórczości i w jaką stronę się rozwija:)

mariouszek

Na razie są tylko na torrentach, a nie korzystam z nich, ale jak zdobędę dam znać:-)

mariouszek

właśnie znalazłam informację na forum, że linki do filmów będą zamieszczone 23 grudnia na stronie Noela. Brecha nie została wydana i nie jest dostępna nigdzie, więcto byłaby to jedyna okazja, aby go pobrać.

Rioriel

wow, to świetna informacja! Jak rozumiem na stronie Noel Films?

mariouszek

dokładnie, nie wiem na ile informacja jest prawdziwa, ale brzmi świetnie i na pewno będę ją weryfikować w piątek:-)

Rioriel

ok, to czekamy do piątku:)

mariouszek

Jest oficjalna informacja na stronie i zdaje się, że będą z angielskimi napisami:-) fajnie, bo już kombinowałam skąd je zdobyć.

Rioriel

to jest niezwykle radosna nowina:)

mariouszek

niestety,dziś im strona nie działa-jest w przebudowie, ale może jeszcze będzie

Rioriel

jak coś będzie wiadomo zarzuciłbyś linka w razie czego?

mariouszek

zarzuciła;-) ok,nie ma problemu.

Rioriel

coś wiadomo w tej kwestii?

mariouszek

W tej chwili można część obejrzeć online(Brecha i primaria),albo kupić, 2 dopiero mają się ukazać( w tym Velve). Adres strony się nie zmienił.