Film wymiata, bardzo przyjemnie się oglądało. Znakomita gra aktorska i fabuła.
Zdecydowanie polecam. Daje 10/10
Oglądałe(a)ś będąc chyba pod wpływem. Nie podważam Twojej oceny, bo masz do niej prawo, ale kiepską grę aktorską i płytką fabułę opisać jako znakomitą...?
To ewidentna przesada i zwykłe kłamstwo, nawet ślepy dostrzeże tandetność ról i kiepskie wątki. Czemu wprowadzasz innych w błąd?
Ten film jest na poziomie amatorskich przedstawień szkolnych.
Szkoda na to coś czasu, może dwie, trzy sceny są dobre, reszta, nawet jak na kino czysto rozrywkowe, jest porównywalna najwyżej z chińskimi produktami ze sklepów "Wszystko po 5 zł".
Do tentego:
Widać, że jesteś zwyczajnym trollem po twojej wypowiedzi. Mówisz, że nie podważasz mojej oceny jednocześnie to robiąc. Ludzie mają różny humor. Gra aktorska jest dobra jak wspomniałem i ty swoim trollowaniem wprowadzasz ludzi w błąd. Amatorskie przedstawienie szkolne porównywać do filmu który otrzymał 69.959 głosów i ma z pośród nich średnią 7,2 w skali na 10 to trzeba mieć ładnie w głowie nie halo. Lub trzeba chcieć zwrócić na siebie szczególną uwagę jak to robią typowe trolle. Pewnie nie zrozumiałeś tego filmu i teraz się użalasz nad sobą i przy okazji próbujesz gorszyć innych swoją wypowiedzią.
Nie podważam 10-ki, którą dałeś temu gniotowi, bo masz do tego prawo.
Natomiast jeżeli wg Ciebie gra aktorska w tym filmie była znakomita, to może zajmij się czym innym niż pisaniem komentarzy na FW, bo chyba nie masz pojęcia o tym jak znakomita gra aktorska wygląda.
Obejrzyj może kilka bardziej ambitnych filmów niż "Chłopaki nie płaczą" czy "American Pie"
Już ci coś mówiłem o trollowaniu. Obejrzałem w życiu więcej filmów niż ty, możesz mi wierzyć na słowo. Dla ciebie ambitnym filmem jest zapewne Moda na sukces, pewnie tam dla ciebie aktorzy grają świetnie i fabuła jest najlepsza na świecie. Co do filmu chłopaki nie płaczą, to Pazura tam gra i jest on moim zdaniem jednym z najlepszych Polskich aktorów. W American Pie grają takie gwiazdy jak: Jason Biggs, czy Seann William Scott. Widać po kolejnej twojej wypowiedzi, że jesteś tylko i wyłącznie trollem. Większość aktorów z filmów które wymieniłeś ma znakomitą opinie wśród tysięcy osób które na nich głosowały, tak samo jest w przypadku eurotripa. Zamiast nadal trollować tutaj na forum mógł byś sam założyć posta i w nim wyrazić swoją opinię. Opisać o co ci chodzi i nie zatruwać innym życia. Nie musisz jechać po innych szczególnie gdy nie masz racji.
Obaj jesteście trollami:D To jest amerykańska komedia. Według mnie film z pomysłem. Humor każdy ma inni, więc to też kwestia gustu. Mi się film oglądało bardzo dobrze i nie zauważyłem poziomu przedstawienia szkolnego. Nie jest to ambitne kino, ale kto powiedział, że trzeba oglądać ambitne filmy?
I jeszcze jedno. American Pie i Chłopaki Nie płaczą to według mnie świetne komedie.
"Amatorskie przedstawienie szkolne porównywać do filmu który otrzymał 69.959 głosów i ma z pośród nich średnią 7,2 w skali na 10 to trzeba mieć ładnie w głowie nie halo." - to nie jest według mnie argument:)
Ja w swoim życiu też kilka filmów widziałem. W kwestii komedii trzeba poczuć konwencję. To tak, jakbyś oglądał Jerry'ego Springera i oczekiwał filozoficznych wywodów na temat związków.