PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108122}
6,9 201 tys. ocen
6,9 10 1 201258
5,6 28 krytyków
EuroTrip
powrót do forum filmu EuroTrip

7/10

ocenił(a) film na 7

Komedia jest fajna . Gdyby nie to błędne wyobrażenie amerykanów o Europie , a zwłaszcza wschodniej. Gdyby akcja tej komedii działa się w latach 70-tych wszystko byłoby wiarygodne. Oczywiście nie podchodzę poważnie do tego filmu i wszystko możliwe że twórcy filmu celowo tak to przedstawili. Michelle Trachtenberg jest super fajną aktorką zagrała dobrze i wyglądała uroczo.

ocenił(a) film na 4
syriuszfalcon

to ja nie wiem co Ty ogladalaes, przeciez ta cala komedia jest oparta na takich stereotypach, mowisz fajna a z drugiej strony zaprzeczasz sobie bo nie podoba Ci sie taki humor?

ocenił(a) film na 9
n0ah

jeżeli chodzi o te stereotypy to było żałosne, bo tak właśnie amerykanie wyobrażają sobie Europę: wschód to syf, Holandia to maryśka, a Włochy to papież.

ocenił(a) film na 9
izusu

jeśli chodzi o stereotypy... jest to żałosne, ze ludzie uważają, że Amerykanie tak widzą Europę.

ocenił(a) film na 9
LaraNotsil

niby tak, ale to w końcu amerykańska produkcja.

ocenił(a) film na 9
izusu

Mnie się tam film podobał:D Pokazanie Europy tez mnie śmieszyło. Jak wyłączy się racjonalne myślenie (np. mógł napisać do Niemieckiej laski z innego maila, itd.) to można się nieźle ubawić. Marsz małego niemiaszka przedni:D A jak słyszę me scusi to morda sama się mi śmieje:D Ciężko to wyjaśnić bo komedia niskich lotów, ale ubaw miałam po pachy:D

ocenił(a) film na 9
LaraNotsil

właśnie chciałam o tym Włochu napisać, dobre to było:D

ocenił(a) film na 6
syriuszfalcon

W sumie na początek lat 90 nawet to by mogło wyglądać, ale nie na 200 rok.A poza tym zastanawia mnie jak oni dostali się bez dokumentów do tej Słowacji.Przecież wtedy nie była w strefie Schengen.
A film jest po części czeski więc chyba sobie tylko jaja robią.

ocenił(a) film na 10
syriuszfalcon

Nie ma co brać tego stereotypu do serca, przecież to było tylko na potrzeby filmu :) Poza tym, gdyby Polacy nakręcili jakiś film o Ameryce, to też pewnie wyszłoby na zasadzie : Kanada - mróz i niedźwiadki, Stany - gliny, pączki z dziurką i stare auta, Meksyk - sombrera, tequila i kaktusy.
Ja osobiście film uwielbiam, chyba moja ulubiona komedia wszech czasów :) Oooh Scotty doesn't knoow

ocenił(a) film na 10
pannatoffi

POPIERAM!!! więcej dystansu do siebie Polacy I Europejczycy, a wszystko będzie OK!!! jak mam chandrę, to ta komedia zawsze poprawia mi humor na maksa ;D bo albo mi żal amerykanów że maja taki poziom wiedzy,( zresztą to może być autoironia) albo po prostu śmieszą mnie ich przygody.
Oooh Scotty doesn't knoow !!!
MI SCUSI ;D