PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108122}
6,9 201 tys. ocen
6,9 10 1 201258
5,6 28 krytyków
EuroTrip
powrót do forum filmu EuroTrip

dziwią mnie negatywne komentarze dotyczące tego filmu czytając je mam wrażenie że ojciec Rydzyk z Kaczyńskim zapchlił to forum swoimi ludźmi, którzy nie widzą nic i nie słyszą

atol23

Dokładnie. Film jest świetny!

atol23

A ja czytajac takie bzdury zastanawiam sie czy nie mozna napisac normalnego watku, w ktorym nie byloby odniesienia do Kaczynskiego lub polityki wogole? Chyba jest na odwrot, Internet zostal zapchlony lemingami, ktorym odmienne poglady bardzo przeszkadzaja, nawet w kwestii luznej komedii. Wracajac do tematu, film dobry. Najbardziej podobali mi sie angielscy kibole. ;)

milax

Czy chodziłeś do szkoły? Czy znasz takie słowo metafora???? W moim komentarzu podparłem się dwoma nazwiskami ludzi, którzy mają swój obraz rzeczywistości, swoje chore poglądy, swój świat...To jest tak i z tobą na dobrą komedie mówisz gó....a na słabą super.....nie rozumiem czemu tyle ludzi zatraca rzeczywistość jak gwardziści PiS....Dla mnie Eurotrip to jedna z lepszych komedii....A przepraszam, że uraziłem twoją chorą dumę odnosząc się do twoich wielkich idoli.....................Wiesz co przeraża mnie teraz obraz dwudziestolatka w tych czasach to jest obraz nędzy i rozpaczy...................

atol23

Nie ucz mnie o metaforach bo prawdopodobnie wiem o nich więcej niż Ty. To, co zrobiłeś nie jest w najmniejszym stopniu metaforą. Panie młody, wykształcony, z wielkiego ośrodka miejskiego - napisałam ten post aby zaakcentować głupotę internautów, którzy w wielu swoich wypowiedziach generalizują i wpychają ludzi do jednego worka. Ci, którzy nie mają podobnych opinii do Twojej od razu są "gwardzistami PiS-u" lub moherowymi beretami?

Powinnam olać tę zaczepkę ale nie - odpowiem. Ani o. Rydzyk, ani Kaczyński nie są moimi wielkimi idolami, jednakże uważam, że jeżeli "Eurotrip" nie jest filmem politycznym, w wątkach nie powinno się o tym pisać, bo to zwykły offtopic.

Dla mnie obraz nędzy i rozpaczy to Internet, szczególnie jeśli głos zabierają osoby, które nie potrafią logicznie i konstruktywnie odpowiedzieć, zachowując przy tym estetykę zapisu. Popracuj trochę nad swoim polskim i może kiedyś jeszcze podyskutujemy na temat filmów.

Chciałabym napisać, że "Eurotrip" to w moim odczuciu lekka satyra na to, jakie panują w świecie stereotypy i przekonania (np. że seks w Europie różni się od Amerykańskiego, Niemcy to hitlerowcy, zaś wschodnia Europa to obraz nędzy i rozpaczy).

BEZ ODBIORU

milax

Urzekła mnie twoja historia ...będę pisał co tylko mi się podoba będę Pis czy PO czy ojca Rydzyka przywoływał aby mój wyraz słowny miał dosadnie kąsać.....i uderzać w móżdżki dziwnych ludzi, co wyraz słowny przekonujący i wyraźny rani, ziębi i nie pozwala normalnie stanąć na nogi ......Patrząc na twoje filmy jak oceniałeś to nie jesteś najgorszym gościem niemów, że nie liczę się z osobami którzy mają inne zdanie co ja ale ja was nie rozumiem. Według mnie Eurotrip dobra komedia wy oceniacie żle - wasze argumenty głupi, straszny , wulgarny , płytki - nie rozumiem tego może jestem człowiekiem starej daty....miejcie swoja ocenę ale nie piszcie takich pierdół ze wulgarny i odrażający - czy z facetami i kobietami kochacie się tylko po bożemu?????????????????????????Życzę ci dużo racjonalnych myśli i wiedz, że nie każdy my6sli stereotypami jak ty. pozdrawiam

atol23

Miało być "Bez odbioru"... Napiszę tylko tyle - z którego zdania wywnioskowałeś, że jestem mężczyzną? A po drugie, zobacz najpierw jak oceniłam "Eurotrip", a potem ładuj te swoje filozoficzne przemyślenia.