PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108122}
6,9 201 tys. ocen
6,9 10 1 201258
5,6 28 krytyków
EuroTrip
powrót do forum filmu EuroTrip

w stylu humorystycznym zbliżonym do "Eurotrip". Od czasu "Strasznych filmów", "Eurotripu", "O dwóch takich, co poszli w miasto" i kilku podobnych nie mogę zbytnio jakiś ciekawych komedii tego typu znaleźć, a przydałoby się coś na spotkania ze znajomymi. Poleci ktoś coś? Z góry dziękuję za odpowiedź

ocenił(a) film na 10
bartek2303

Polecam "Facet do dziecka", opis i plakat nie wygląda ciekawie, ale na prawdę dobra komedia do obejrzenia ze znajomymi. Z tego typu komedii mogę polecić jeszcze Kick-Ass, Mocne Uderzenie, Noc żywych kretynów, Kochanie poznaj moich kumpli, Nie zadzieraj z fryzjerem, Duchy ze szkolnej ławki, Ali G, Stary gdzie moja bryka.

ocenił(a) film na 9
amarenq

Kilka z tych filmów oglądałem i jestem zadowolony ;] Dobrze, że przypomniałeś mi o "Nie zadzieraj z fryzjerem", bo właśnie nie oglądałem, a już kiedyś miałem w planach seans;)

ocenił(a) film na 9
bartek2303

Co ty wiesz o moim dziadku, Statek miłości, Ale jazda, Ostra jazda, Dziewczyna z sąsiedztwa, Kocham cię Beth Cooper, Kac Vegas, Mrówki w gaciach, Dziewczyna z sąsiedztwa, How High, Supersamiec, Ale czad! , Chłopaki na Ibizie, Kocurek, Amerykańska dziewica.
Nie wszystkie są super fajne, ale większość naprawdę mocno zakręcona (i raczej humorem dość obleśnym :)