PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108122}
6,9 201 tys. ocen
6,9 10 1 201258
5,6 28 krytyków
EuroTrip
powrót do forum filmu EuroTrip

szkoda ze o Polske nie zahaczyli, tutaj sa dopiero kibice:) ale i tak to najlepsza komedia mlodziezowa ever, cos co bedzie sie podobalo tak samo nawet za 50 lat:) oklaski dla Davida Mandela i Jeffa Schaffera

ocenił(a) film na 7
imperator111

cos ty! lepiej ze Polski nie pokazali, juz sie boje co by tam wymyslili hehe :P :P

ocenił(a) film na 6
imperator111

I bardzo dobrze, że pl nie pokazali... Te polskie kibooooole do szału mnie doprowadzają.

Nefertete

W Polsce nie pili by Absyntu tylko Wyborowoą i mieli by wieksze fazy. I stwierdzili by ze u nich spirytus na 40 % :D

Niewiem ale osatnio piłem coś co kumpel wlał do korka i podpalil to sie paliło i jakos mi nic.
I to sie niezle palilo a 40 % tak sie nie zapali (fakt to była samoróbka, ale mocne było jak...)

jabol_007

aha < za krótki >

ocenił(a) film na 9
Kefulski

przez Polskę chyba przejeżdżali jadąc z Bratysławy do Berlina tak przynajmniej wynikało z kreski jadącej po prowizorycznej mapie- stole w restauracji. Miałem nadzieję, że w Wawie ta właśnie kreska się zatrzyma i będzie pokazana nasza stolYca :D niestety nie zobaczyliśmy jak nasz kraj widzą amerykanie.

ocenił(a) film na 7
kamil508

Polskę widzą tak jak Bratysławę pokazaną w filmie. Cały dawny blok sowiecki to dla nich slumsy, pijaństwo i niedźwiedzie na ulicach.
Mnie w filmie najbardziej zdziwił... Matt Damon.

pawelski1000

I księżniczka Xena jako kierowniczka burdelu.

ocenił(a) film na 5
imperator111

5 lat temu uwazalam ten film za arcydzielo. Teraz za gniot. Modle sie aby jednak gust ci sie zmienil