PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108122}
6,9 201 tys. ocen
6,9 10 1 201258
5,6 28 krytyków
EuroTrip
powrót do forum filmu EuroTrip

głupi

ocenił(a) film na 1

dla mnie to jest głupi film zrobiony przez tępych amerykanów, niektóre sceny są wręcz
obraźliwe, np. ukazanie w ten sposób Bratysławy jako przykładowego miasta europy
wschodniej-to również tyczy się Polski, czy to jaką siłę ma dolar, w rzeczywistości gówno
wart, jako waluta w tej cześć starego kontynentu....o Watykanie nie wspominając. Niektóre
momenty może mnie rozśmieszyły, ale ogólnie ta produkcja zrobiła na mnie negatywne
wrażenie.

ocenił(a) film na 5
arachnoidea1

Oj, czyżby film uraził twoje narodowo-katolickie i patriotyczne uczucia? Tak mi przykro... buahahaha.

0dyn

Oj, czyżby film połechtał twój troglodyczno-ignorancki umysł?Tak mi żal twojego gustu..heheheh..

ocenił(a) film na 5
LukeInside

Co jeszcze ciekawego powiesz?

arachnoidea1

Nie wiem czemu nawet dodali taką muzykę. Jak dla mnie, było to przedstawienie Rosji, a nie Słowacji. Mnie w Watykanie bardzo rozbawił.
0dyn - sądzę, że bardzo go uraziły. Niech wypowie wojnę amerykanom. haha

arachnoidea1

Ach ci chrześcijanie...wszystko ich tak bardzo obraża...

ocenił(a) film na 3
Damx123

Bratysława ukazana jak Kosowo... żenada.

arachnoidea1

Skoro według Ciebie amerykanie są "tępi",swoją drogą ciekawe jak przy tak niskim poziomie IQ stworzyli najpotężniejsze mocarstwo na świecie i jako pierwsi stanęli na księżycu,to jakim słowem określić komedie tworzone w ostatnich latach w Polsce?A dolar w Polsce jeszcze nie tak dawno miał ogromną wartość,szczególnie w czasach "Pewexu" i masowych wyjazdów wykształconych Polaków do pracy przy azbeście gdzie zarabiali nieporównywalnie większe pieniądze do tych w naszym kraju,co akurat znam z autopsji.

ocenił(a) film na 8
JamesFord

I dobrze napisales :)

arachnoidea1

Początkowo też myślałam, że to przesada, jeszcze niektórzy głupi Amerykanie pomyślą, że to prawda. Jednak tam wszystko było przesadzone i maksymalnie karykaturalne, więc nie wiem dlaczego autor przede wszystkim przyczepił się Bratysławy.

ocenił(a) film na 7
blackpanther

ale amerykanie również podchodzą do siebie z dystansem w tej produkcji. chociażby sceny w watykanie z dzwonem, wywołaniem burzy wokół śmierci papieża i jego ponownego wyboru. wszystkiego dotkną, nic ich nie obchodzi, nie mają bladego pojęcia o niczym i robią sobie ze wszystkiego jaja. wychodzą na ignorantów i kretynów. widzu, dystansu trochę do wszystkiego, można rozważać ten film z różnych perspektyw.

ocenił(a) film na 1
arachnoidea1

Dokładnie, oni ośmieszają europę a wy się z tego śmiejecie, nie ma to nic wspolnego z dystansem do siebie tylko z glupota i brakiem patriotyzmu, a ten film hm... no coz zenada dla glupich 12 latków

ocenił(a) film na 1
paulinka2213

każdy wyraża to co myśli, dla mnie to komedia beton, zero inteligentnego humoru, czasem wręcz ordynarna...Najgorsze jest to, że nasze polskie, a właściwie już nie, kino realizuje większość produkcji typu: seriale czy teleturnieje na amerykańskich licencjach - dziadostwo i głupota. Niech każdy sobie np. porówna polską Rodzinę Zastępczą i wzorowaną na . . Rodzinkę PL . Jakiego typu niesie wartości serial 1 i 2 i co sobą prezentują. Miałem okazję obcować z amerykanami w Stanach i Polsce, zauważyłem, iż ci ludzie posiadają inne poczucie humoru i śmieszą ich rzeczy, które bynajmniej mnie w ogóle nie bawił--wspólne oglądanie ich komedii typu Skrzydła czy Przyjaciele. Najbardziej mnie wkur... i załamuje, że my jako 40 mil naród za hu... nic sami nie potrafimy stworzyć i wymyślić, choćby w tej kinowo-telewizyjnej materii, i praktycznie wszystko jak małpy zżynamy z zachodu....żal...żal dupe ściska.

ocenił(a) film na 1
arachnoidea1

Lepiej tego już się chyba ująć nie dało! Zgadzam się w 100% z Twoją wypowiedzią!

paulinka2213

Ty chyba naprawdę nie wiesz co znaczy "mieć dystans do siebie". Nic dziwnego że później się z nas śmieją. A fanatykiem patriotyzmu nie jestem, więc cóż... mnie to śmieszy :)