Wiedziałem że jak obejrzą go zagorzali katolicy w Polsce to się strasznie oburzą
no popatrz a ja jestem katoliczką i się nie oburzyłam. Owszem był lekko hardcore'owy ale w sumie się uśmiałam :D Sceny z papieżem choć były lekko niesmaczne to były jednymi z najzabawniejszych :P żałowałam tylko, że nie wylądowali w Polsce :P
gdyby wylądowali w Polsce i trochę upiększyli wizję polaków wg Amerykańców to chyba do teraz Jarosław Ka żądał by przeprosin ;] a tego byśmy nie chcieli. Ponadto film spoczko (katoliczką nie jestem) a sceny z papieżem mi się podobały xDxD pozdro!
Jak widzę jak w niektórych amerykańskich filmach pokazywane są kraje środkowoeuropejskie, to dobrze, że nie wylądowali ;)
Wiedziałem, jak ten film obejrzą geje to będą się cieszyć, buhahaha
Ten komentarz nie miał na celu nikogo obrazić :)
No nie wiem może geje to oglądały ale czy się ucieszyły i czy mają tam z czego?Nic w nim gejowskiego bynajmniej nie pamiętam.
nagie chłopy, błeee. Wielki minus dla filmu również za to, że kobiety na plaży nudystów ( dla golasów ) były półnagie. Taka kpina z widzów.
Kobiety za krótko pokazane ale i tak były w majtkach, niestety. Jakoś w wielu filmach kobiety nie pokazują warg sromowych a panuje przekonanie, że wszędzie są gołe baby chociaż w tym filmie są nadzy goście.