PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108122}
6,9 201 tys. ocen
6,9 10 1 201258
5,6 28 krytyków
EuroTrip
powrót do forum filmu EuroTrip

wiedziałem

ocenił(a) film na 8

Wiedziałem że jak obejrzą go zagorzali katolicy w Polsce to się strasznie oburzą

ocenił(a) film na 7
baskop

chciałbyś żeby się oburzyli, gamoniu :)

ocenił(a) film na 10
baskop

no popatrz a ja jestem katoliczką i się nie oburzyłam. Owszem był lekko hardcore'owy ale w sumie się uśmiałam :D Sceny z papieżem choć były lekko niesmaczne to były jednymi z najzabawniejszych :P żałowałam tylko, że nie wylądowali w Polsce :P

ocenił(a) film na 9
elcia3

gdyby wylądowali w Polsce i trochę upiększyli wizję polaków wg Amerykańców to chyba do teraz Jarosław Ka żądał by przeprosin ;] a tego byśmy nie chcieli. Ponadto film spoczko (katoliczką nie jestem) a sceny z papieżem mi się podobały xDxD pozdro!

elcia3

Jak widzę jak w niektórych amerykańskich filmach pokazywane są kraje środkowoeuropejskie, to dobrze, że nie wylądowali ;)

baskop

Wiedziałem, jak ten film obejrzą geje to będą się cieszyć, buhahaha

Ten komentarz nie miał na celu nikogo obrazić :)

ocenił(a) film na 8
senaton

No nie wiem może geje to oglądały ale czy się ucieszyły i czy mają tam z czego?Nic w nim gejowskiego bynajmniej nie pamiętam.

baskop

nagie chłopy, błeee. Wielki minus dla filmu również za to, że kobiety na plaży nudystów ( dla golasów ) były półnagie. Taka kpina z widzów.

senaton

Miały być nagie a nie w majtkach.

ocenił(a) film na 8
senaton

Aaa tamta scena no tak ale to nie byli geje tylko faceci co czatowali na laski

ocenił(a) film na 8
baskop

no i też mnie to zniesmaczyło a laski szkoda że tak krótko pokazane

baskop

Kobiety za krótko pokazane ale i tak były w majtkach, niestety. Jakoś w wielu filmach kobiety nie pokazują warg sromowych a panuje przekonanie, że wszędzie są gołe baby chociaż w tym filmie są nadzy goście.

baskop

Na redtube można podobno znaleźć dużo filmów z dłużej pokazanymi i bardziej rozebranymi paniami :)