PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=154668}

Facet z ogłoszenia

Must Love Dogs
2005
6,3 20 tys. ocen
6,3 10 1 19983
5,7 3 krytyków
Facet z ogłoszenia
powrót do forum filmu Facet z ogłoszenia

Czy mogę zabrać na ten film mojego faceta bez obawy, że dozna urazu na zdrowiu psychicznym? Z góry wielkie dzięki za pomoc:)

ocenił(a) film na 8
Kalether

Jak najbardziej... film niczym nieprzyjemnym go nie zaskoczy :)

Marucins

Chryste Panie!!
Kobiety, przestańcie wyciągać nas, ogół męski na takie łajno! Teraz do kina z dziewczyną można iść tylko na komedie romantyczne...

ocenił(a) film na 7
Graff_von_Janoloff

Dodaj "ogół męski metalowy, wampiryczny itepe..." Mów za siebie, jestem pewien, że jest masa facetów którzy obejrzeli film z przyjemnością. I nie mówię o gejach...

red_zer0

Mnie sie film bardzo spodobal. Mzoe to zasluga Cusacka ktorego bardzo lubie ale i humor jest przedni i na poziomie. To nie jest jakies tandetne "masz wiadomosc". Niby ten sam schemat co zawsze - poznaja sie - klopoty - ale wszystko sie uklada ale jednak jest w tym filmie cos przyjemnego

ocenił(a) film na 1
Niput

Najprzyjemniejszy jest koniec...jesli kto doczeka...

ocenił(a) film na 1
Marucins

Oczywiście, że nie….bo uśnie w połowie, lub (jeśli „ma jaja”) wyjdzie z kina…

ocenił(a) film na 7
Kalether

Jesli twoj facet jest choc troche wrazliwy i nie oglada tylko filmow z Van Damme to smialo zabieraj ;) - ogladam film razem z dziewczyna i obu na sie podobal, bardziej niz Serce nie sluga (Prime) RE5PECT

ocenił(a) film na 1
Kalether

To zależy, czy go kochasz (przynajmniej lubisz)….jeśli odpowiedź brzmi TAK, to nigdy, PRZENIGDY nie zabieraj go na ten film…może nie jest jeszcze za późno…