Musialam niestety przerwac ogladanie filmu w momencie kiedy Jake zobaczyl całujących sie Sarah
i Boba. Pózniej wróciłam do filmu i byl juz prawie koniec (moment kiedy Sarah wskakuje do wody i
płynie do Jake'a. Więc pominelam kawalek kiedy olała Boba. Napiszcie jaka byla przyczyna ich
rozstania?
Z tego co pamiętam - Jake zobaczył nieoczekiwany pocałunek Sarah i Boba i naturalnie wycofał się dając im wolną rękę. Poczuł się oszukany. Potem przez jakiś okres czasu Sarah spotykała się z paroma mężczyznami poznanymi online, ale nic z tego nie wyszło. Potem skontaktowała się z Bobem i spędziła z nim noc. Po wszystkim jednak doszła do wniosku, że to był błąd. Zrozumiała, że oszukał ją i spał również z jej koleżanką z pracy, June. Potem siostry (jak zwykle w tym filmie niezastąpione) ją pocieszały. Ostatnie sceny już pani poznała, kiedy postanowiła zawalczyć o Jake'a, dzięki swojemu ojcu, który jej powiedział, że spotkał młodego mężczyznę ze złamanym sercem, dla którego pewna kobieta była ,,niezwykłą konstelacją, kometą Halleya". Sarah przypomniała sobie, że tak do niej mówił Jake i popłynęła ;). Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam.