No oczywiście chyba jak zawsze książka jest o niebo lepsza. W filmie wątki są troszku
pomieszane i troszke dopowiedziane pewnie zeby film wydal sie ciekawszy albo zabawniejszy.
Ogolnie srednio mi sie podobal moze gdybym obejrzała go zanim przeczytałam książkę dałabym
wyższą ocene. Ogólnie polecam książkę jest lepsza...
A możesz mi powiedzieć, kto jest autorem książki , chętnie przeczytam :-) i czy jej tytuł jest taki jak tytuł filmu?
dziękuję :-) swoją drogą, szkoda ,że polski tytuł nie brzmi tak ja oryginalny:-) - tu pozdrawiam wszystkich miłośników piesków i Ciebie :-)
W sumie PL tytuł musiał by brzmieć mniej więcej jak " Musi kochać psy " albo "Miłośnik psów " ?
Czy ja wiem..w sumie chcociaż tytuł trochę oddaje głowny motyw filmu ;p
I pozdrawiam również ;)
Tak, dokładnie: "Musi kochać psy" :-) Czyż to nie jest lepszy wyznacznik, od np. "musi być przystojny"? wg mnie tak! :-)
W następnym tygodniu zamierzam poszperać w 2 bibliotekach, lub zajrzeć do księgarni, nie chciałabym e-booka, wole papierową wersję zawsze. Ale na pewno poszukam, bo potrzebuje teraz czego optymistycznego.Ale co tam książka, ważne,że 2 miesiące temu znalazłam psiaka! Kochaną bezdomną bidule, którego pokochałam nad życie,i On mnie chyba też :-)
Taki kundelek, śliczny Słodziak i niesamowita przytulanka z niego - gdy jest tulony i głaskany niczego mu do szczęścia nie brak :-),ale to pewnie dlatego,że z tego co słyszałam przeżył "swoje":-(
Dałam za uzywke 10 ;D [ wliczona juz wysyłka] , także..;p Jeszcze nie czytałam ;)