Dlaczego większość z nas boi się homoseksualistów ? Przecież to normalni ludzie.
Naprawdę świetny film, wzruszyłam się.
Normalni - hmm. No tak normalny zdrowy mężczyzna wkłada penisa w odbyt drugiego i wykonuje ruchy posuwisto-zwrotne.
Ps. Ludzie się ich nie boją, tylko brzydzą. Jak widzę psią kupę na ulicy to się jej nie boję, ale brzydzę i nie akceptuję tego że ona tam jest, bo to nie jej miejsce.
???? Ta "Choroba", została wycofana ze spisu chorób już sporo lat temu.
Mogłabym mieć geja w rodzinie. Ups..mam geja w rodzinie. A co do syna, to gdyby był szczęśliwy to ok.
Ciężko jest wychować kogoś na geja, to wrodzone!
Chciałeś mnie zgorszyć? Ups..to Ci nie wyszło. Nie działają na mnie takie chwyty.
Nazwałeś właśnie chorymi miliony ludzi na świecie. Możesz podać jakiś przykład w czym oni ci przeszkadzają, krzywdzą cie jakoś???
Na a czym jest homoseksualizm?? jest to zaburzenie rozwojowe płodu - o to dowód http://www.youtube.com/watch?v=2pSt2yYBtaM I nie należy tego wszczepiać w naszą kulturę - to tylko burzy podstawowe wartości moralne, społeczne, religijne i psuje społeczeństwo, sprawia że spadamy w dól społecznie i moralnie.
To że ja np. lubię miłość francuską nie chodzę i nie afiszuję się z tym, nie robię żadnych parad a co najważniejsze nie walczę o jakieś przywileje i prawa dla osób kochających po francusku, czy wyznających miłość francuską. Sprawy seksualne są sprawami intymnymi i nie należy się z tym afiszować. Wolność Tomku w swoim domku. A jak chcą sobie wychowywać dzieci niech sobie spłodzą własne, mają sprzęt i chyba wiedzą co do czego służy.
W samych USA jest jakieś 10,5 mln. plus minus kilka mln. Poza tym u kręgowców a w szczególności u ssaków homoseksualizm nie jest niczym nadzwyczajnym. Radzę się doinformować.
Homoseksualizm to góra 2% społeczeństwa, no może 3% z bi (czyli z osobami które mają sieczkę w głowie przez propagandę homoseksualną i sobie eksperymentują).
I sam się doinformuj, dałem filmik jak powstaje to zaburzenie płodu, zerknij na moją długą wypowiedź poniżej.
Jako, że nie jestem gejem, bi ani wierzącym w boga, nie będę zaczynał tematu rzeki. Mimo Twoich argumentów nie przekonuje mnie to i nie przekona bo nie mam zamiaru popadać w uprzedzenia i "szufladkowanie społeczeństwa".
Tak, w wyniku GŁOSOWANIA i pod presją, szykanami i groźbami lobby pederastów, ale o tym już się nie mówi co nie ?
A w czym ci to przeszkadza, oni nie uważają, że jesteś gorszy, czemu ty uważasz, że oni są?
Dokładnie, według przysłowia - z kim się przystaje z takim się stajesz. I jest to szczera prawda.
No tak bo my jesteśmy ten Ciemnogród http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150996283410530&set=a.295469435529.1936 14.295394905529&type=3&theater
No sorki ale coś bredzisz. Podstawowe wartości moralne, społeczne, rodzina, wiara, patriotyzm, ojczyzna to jest podstawa społeczeństwa, a nie jakieś tam lewackie dyrdymały jakie szerzy Biedroń czy Grodzka/ki.
Ja mam w dupie to co pierdzieli Biedroń czy inny wysłannik Palikmiota. Mam też w dupie Rydza i Jarka co by chcieli urządzić święto państwowe 10 Kwietnia. Nie jestem lewakiem, idioto.
Właśnie widzę pisząc "Prawdziwi Polacy i Katolicy" wnioskuje za jaką jesteś stroną. Dla twoje informacji religia w Polsce jest nie dodatkiem, nie pieprzem do gówna a jest fundamentem naszego społeczeństwa. Dałem Tobie przykład jaką stronę obierasz - nowoczesnego państwa, lewackiej nagonki nic innego. O Kościele masz mniemanie wyciągnięte z telewizyjne propagandy.
Homoseksualizm jest orientacja seksualną, taką samą jak heteroseksualizm. Dwoje ludzi którzy sie kochają. Koniec w tym temacie.
To nie jest choroba.Było uznawane za chorobe w średniowieczu czyli najgorszym czasie jaki istniał w historii. Wieku ciemnoty i zacofania.
Nie wybiera sie swojej orientacji.Nikt nikogo nie demoralizuje.
Nie miałabym nic przeciwko homoseksualisty w rodzinie.
Jego sprawa, jego szczęście. Pomagałam bym mu znieść kpiny ze strony zacofanego polskiego społeczeństwa.
Fajnie, że znasz ordynarne słowa jak pedalstwo, fujara.
To nie jest orientacja..to zupełnie coś innego. Jest przepaść między pedofilią a homoseksualizmem. Bo ta druga grupa nikogo nie krzywdzi.
Ok to wolisz żeby tym dzieckiem które sobie "załatwili" homoseksualiści (jak sam powiedziałeś, szczęśliwi, zamożni i spełnieni zawodowo) opiekowała się opieka społeczna, albo ojciec pijak i matka narkomanka? Ja sądzę, że nie, i dziecko też tak sądzi!
Dziecko jest własnością rodziny i to oni mają je wychowywać, państwo ma ingerować tylko jak jest łamane prawo i karać ludzi. A to, że ktoś wychowuje się w patologi czy gdzieś indziej to nie twoja sprawa, do póki nie jest łamane prawo. Twoje myślenie jest czysto socjalistyczne, jak można odebrać dziecko rodzinie dlatego że żyją w nędzy lub ojciec lub matka pije. Tak samo z karami cielesnymi, jak to jest że ja nie mogę dać klapsa dziecku żeby go czegoś nauczyć, to czyje jest to dziecko moje czy państwa?? Socjalizm tu trzyma się dobrze.
Homoseksualizm to zboczenie Szanowny Extraaaordinary. A Średniowiecze to jeden z najciekawszych okresów w historii świata.
Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do nauki.
Orientacja seksualna a nie zboczenia - diametralna różnica :)
Jasne pary homoseksualne nie powinny mieć dzieci.
Jakże mało jest dzieci na tym świecie, które nie mają gdzie mieszkać. A co! Niech będzie ich jeszcze więcej w domach dziecka, tam im będzie lepiej niż u homoseksualnych rodziców którzy NA PEWNO ich zdeprawują, zdemoralizują. Bo przecież każde dziecko pary homoseksualnej będzie homoseksualne tak jak każde dziecko pary heteroseksualnej jest heteroseksualne :]
extraaaordinary ale z Ciebie jest socjalistka, Ty nie rozumiesz, że tyle jest dzieci w domu dziecka bo państwo wszystko kontroluje. Sam bym adoptował dziecko, ale jest taka biurokracja a potem inwigilacja że po prostu, samo to zabija adopcje czy nawet chęć rozważenia takiej możliwości.
W niektórych krajach wciąż jeszcze trwa średniowiecze. Na przykład na Ukrainie. Epoka w sam raz dla takiej ciemnoty jak Ty.
Odszczek w sam raz na miarę dresa spod bloku. Homofoba, chama, pijaka , wielbiciela tandetnych kobiet.
W stosunku do internetowego chama, prostaka i ciemniaka, Tzw. filmwebowej mendy jest to nadzwyczaj uprzejma odpowiedż.
Milcz prostaku bo karzę Cię wychłostać.
Nie potrzebuję Twojej łaskawości. Zachowaj ją dla biednych ukrainek.
normalni hhah dobre sobie
a dziecko ktore zaadoptuja ma mowic do dwoch lesbijek mama 2 i mama 1?
reszte dzieci w szkole bedzie sie nabijac ze matki albo ojcowie to lesby albo 'pedaly' ???
Nikt raczej nie boi się homoseksualistów. Ludzie nie akceptują praktyk homoseksualnych co jest zrozumiałe, bo jest sprzeczne z naturą. W naturze chodzi o prokreacje, homoseksualizm tego nie daje więc nie ma o czym dyskutować. Nie dość, że praktyki homoseksualne to grzech, to jeszcze homo., chcą legalizować swoje dewiacje. W postaci legalizacji małżeństw i adopcji dzieci. Najpierw poznajmy czym jest homoseksualizm i jak powstaje. Dla mnie jest to zaburzenie rozwojowe płodu co pokazuje ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=2pSt2yYBtaM.
Drażni mnie jeszcze nazywanie wszystkich osób co nie akceptują praktyk homoseksualnych homofobami. Błąd jeśli jestem homofobem to jestem takim homofobem jakim jest Bóg. Według pisma świętego praktyki homoseksualne są obrzydlistwem w oku Boga i jest to grzech śmiertelny. Kościół jasno i klarownie wypowiedział się na temat praktyk homoseksualnych. Jeśli ktoś urodził się homoseksualistą to nie jego wina, trzeba tym ludziom współczuć i pomagać, ale na pewno nie akceptować ich praktyk homoseksualnych. Według Kościoła - Link do strony gdzie znajdziesz cały tekst. http://www.rodzinapolska.pl/dok.php?art=matkapodsad/archiwum...
I zacytuje 10 punkt oraz 11
10. (...) wszyscy wierni mają obowiązek przeciwstawienia się zalegalizowaniu prawnemu związków homoseksualnych, (...)
Zakończenie (11 punkt)
11. Kościół naucza, że SZACUNEK DLA OSÓB HOMOSEKSUALNYCH NIE MOŻE W ŻADNYM WYPADKU PROWADZIĆ DO APROBOWANIA ZACHOWANIA HOMOSEKSUALNEGO albo do zalegalizowania związków homoseksualnych. Wspólne dobro wymaga, aby prawa uznawały, popierały i chroniły związki małżeńskie jako podstawę rodziny, pierwszej komórki społeczeństwa. Prawne uznanie związków homoseksualnych albo zrównanie ich z małżeństwem oznaczałoby nie tylko aprobatę zachowania wewnętrznie nieuporządkowanego i w konsekwencji uczynienie go modelem dla aktualnego społeczeństwa, ale też zagubienie podstawowych wartości, należących do wspólnego dziedzictwa ludzkości. Kościół nie może nie bronić tych wartości ze względu na dobro ludzi i całej społeczności.
Tolerancja osób homoseksualnych a akceptacja praktyk homoseksualnych to dwie różne sprawy i należy je jednoznacznie oddzielić. W Polsce gdzie 90% Polaków to katolicy, jasno powinni się ustosunkować czy są osobami wrzącymi i popierają nauki i wartości chrześcijańskie czy są tylko marionetkami i dążą do współczesnego społeczeństwa, zdegradowanego i obdartego z podstawowych wartości moralnych co pokazuje ten link http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150996283410530&set=a.295469435529.1936 14.295394905529&type=3&theater
Na zakończenie stanowisko byłej Pani Premier UK http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150591104755530&set=a.295469435529.1936 14.295394905529&type=3&theater Zastanówcie się bo widzę, że propaganda homoseksualna działa i wystarczy zacytować tu R. Cohena:
Teraz, w roku 2004, mówimy, że wszędzie widzimy homoseksualizm. A ja od ponad 30 lat obserwuję, jak krok po kroku, punkt po punkcie realizuje się pewien program. Podam przykład. Jeśli wrzucisz żabę do garnka z wodą i nastawisz gaz na cały regulator, woda się zagotuje i żaba zdechnie. Ale jeśli wrzucisz żabę do garnka i będziesz delikatnie podkręcał płomień przez dłuższy czas, żaba nie zorientuje się, że woda się podgrzewa. Dopiero po bardzo długim czasie "powie": "O, woda się gotuje". Tak samo jest z promocją homoseksualizmu. Od 30 lat trwa wielka wojna przygotowana bardzo drobiazgowo, krok po kroku. Promocja homoseksualizmu ma bardzo głębokie korzenie, wielką siłę oddziaływania, włożono w nią bardzo dużo pieniędzy. Wchodzi do systemu edukacji, do towarzystw naukowych i polityki. Homoseksualiści są bardzo mocno eksponowani w mediach, sztuce i rozrywce. Widzimy też, że promotorzy tych ruchów wchodzą do każdej religii. Każda religia jest od środka dzielona na tych, którzy akceptują homoseksualizm, i tych, którzy go odrzucają. Dlatego można powiedzieć, że teraz woda się gotuje.
Bardzo dobry artykuł / wypowiedź !
Podpisuję się obiema rękami pod tym.
P.S.
Najgorsze jest to, że ci homo są tak zaślepieni swoją walką o zdobywanie poparcia społecznego i coraz to nowych przywilejów,
że nie widzą śmieszności w jaką się sami wpędzają!
Wyobraźmy sobie społeczeństwo idealnie progejowskie za iks lat.
Wygląda następująco :
- małżeństwa homoseksualne są równoważne małżeństwom hetero
- geje i lesbijki mają zapis w konstytucji zezwalający im na prawo pierwokupu w adopcji dzieci, bo własnych sami sobie nie zrobią
- w kodeksie handlowym jest zapis o wymianie dzieci, dotyczy on szczegółów transakcji między małżeństwami gejów i lesbijek
na drodze bez pieniężnej wymiany pierwsze dziecko dla was drugie dla nas w zamian za nasienie
- oczywiście zapis jasno mówi, że dziewczynki idą do lesbijek a chłopcy - wiadomo gdzie!
- oczywiście jest zapis w konstytucji o prawidłowym progejowski wychowywaniu dzieci
- w szkołach zamiast "przysposobienie do życia w rodzinie" jest "przysposobienie do bycia gejem / lesbijką"
- małżeństwa klasyczne są wypierane przez homo a dzieci w szkołach i na podwórkach wytykane palcami
( o a ten taki i owaki to ma mamę i tatę! ty heteruchu jeden ty! )
- w kodeksie karnym jest jasno przewidziane, iż za obrazę geja grozi do 10 lat więzienia, a sądy się nie patyczkują bo zasiadają w nich homo
- opieka społeczna bacznie monitoruje warunki i jakość pożycia w małżeństwach hetero, by w razie potrzeby od razu interweniować zabierając biedne dzieci od wyrodnych matek i ojców, do pełnych dobroci i miłości rodzin homoseksualnych , tylko czekających na kolejne małe pociechy!