PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=998}
8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1027000
7,9 75 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

Po raz pierwszy obejrzałam Forresta Gumpa w wieku chyba 5 lat z mamą. Od tego momentu oglądam go co najmniej raz w roku. To jest film idealny pod wieloma względami, oczywiście mówię o sobie. Chciałabym żeby robiono więcej filmów tego rodzaju i kalibru.

użytkownik usunięty
Shrew27

Idealny. Ja z trudem go raz obejrzałem a co powiedzieć raz w roku

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Dzida_86

Obawiam się że twoje błagania na nic się nie zdadzą. Straszny film jest to najbardziej popierdolony film (w dobrym tego słowa znaczeniu) jaki w życiu widziałem i zasługuje na 10. Nick - ten błąd popełniłem z premedytacją, bo tak się łatwiej piszę. Natomiast ty chcąc nie pouczyć popełniłeś fatalny błąd
PACQIAO <-->Pacquiao. Za ten haniebny błąd dostałbyś od niego z pewnością po ryju:)

PS czekam na walkę Pacquiao vs Mayweather

ocenił(a) film na 9

W takim razie obydwoje byśmy dostali po ryju:P Faktycznie zgubiłem "U", tylko jedna prośba: daj już spokój Forrestowi, bo to naprawdę wspaniały film ,a z tego co pamiętam to założyłeś już jeden temat w którym wyraziłeś o nim swoją opinię... Więc nie prowokuj w innych postach, bo zacząłem podejrzewać, że możesz być jakimś trollem. Co do walki to też z pewnością obejrzę, ale tej z Moralesem nie przebije nic...