zdecydowanie najgupszy film na swiecie beznadziejna gra muzyka i klimt nie polecam besnadzieja na prawde lepszy paniszer
wystarczy spojrzeć na zdjęcie gówniarza, ludziki i wormsy, więc nie ma co komentować
Autor postu wcale tak bardzo nie minął się z prawdą. Za co Hanks dostał oscara?? Drugiego z rzędu Oscara??. Za rolę Kopciuszka, za rle która miała pokrzepić serca niedowartościowanych mieszkańców Ameryki. Te Oscary dla filmu do wielkie nieporozumienie. Zwłaszcza, że głównym rywalem filmu byłi "Skazani na shawnshank".
"nie zrozumiałes,brak ci wrazliwosci,opinia gówniarza,zaglupi (czy ktoś tu mówił o ortografii?),skończony idota, ciulu,ty lamusie,głupi admin ,gowniarz o mozgu zlasowanym przez gierki ,jesteś najgłupszy ,jestes wielka dupa ,najgłubszy jestes ty i cała twoja rodzina" no nieźli jesteście,co druga osoba pisze że to prowokacja żeby nie pisać itp.ooo matko boska ...śmiechu warte ,najlepsze jest to że komu się nie podoba to jest beee i po łapach go linijką...to zabawki i na swoje podwórko...no wrażliwi ludzie na pewno piszą lamus, ciul-pożądna argumentacja z waszej strony ,iq tez bylo dobre:nazywając kogoś głupim to dopiero sie szczycimy inteligencją nie??chyba przedszkolaka. żal mi was, bo koleś wiedział jak was spowokowac i to wy wyszliscie na idiotów...żeby sobie umilić dzień wystarczy was poczytać...
zabojczy tekst no normalnie niewyrobilem i malo co z kszesla nie spadlem:D:D:D:D:D"niedorobione dzieci neostrady PS. ja mam neta z netii ;)
Nie twierdze, ze kazdy uzytkownikow Neo jest "inny" :D (wiekszosc ludzi jest skazana na Neo albo zwykly modem), ale bardzo duzo userow tepsy to szczyle, ktorzy wypisują "gupoty" :] i reszta ludzi musi sie za nich wstydzic :(
T
E
R
A
Z
Podziele się z wami moją teorią... Ludzie tworzący takie topici mają zreguły są niezbyt inteligętni i bardzo lubią gdy się o nich mówi... Wybierają sobie jeden z lepszych filmów z TOP 10, poczym wystawiają mu negatywną opinię... Oczywiście każdy porządny człowiek, filmwebowiec który ma głowę pełną filmów stanie w obronie owej produkcji... I w taki sposób usatysfakcjonowywujemy takie osoby... I tu taka proźba... Zwalczymy takich ludzi nie odpisując na takie topici... Rozumiem, gdy ktoś film skrytykuje, ale będzie trzymał się także swojej argumantacji i jego wypowiedź będzie rzeczowa odpisać można a nawet należy... Sorry za błędy ort. (z Polaka mam 4) Pozdrófka =)
"najgupszy" to ty jestes, a forresta trzeba zrozumiec i jest to wybitne arcydzielo, zdecydowanie jeden z najlepszych filmow jakie istnieja
przestańcie się nad nim pastwić.
robaki też w końcu mają prawo do życia, upss raczej wegetacji.
BUHAHA!!!! Najgupszy! BUHAHA!!! Besnadziejna! BUHAHA!!! PANISZER! BUHAHAHA!!!!
Koleś! Jesteś boski! W zyciu nie spotkałem się z tak niesamowitym opisem filmu i czegokolwiek! Zajebiste! "Beznadziejna gra muzyka", tak?"besnadzieja na prawde lepszy paniszer"? Wspaniale - opisujesz film, wcielając się w głównego bohatera! Cudownie! Dzieki temu wiemy wszystko o filmie!
Koleś! Jesteś boski! W zyciu nie spotkałem się z tak niesamowitym opisem filmu i czegokolwiek! Zajebiste! "Beznadziejna gra muzyka", tak?"besnadzieja na prawde lepszy paniszer"? Wspaniale - opisujesz film, wcielając się w głównego bohatera! Cudownie! Dzieki temu wiemy wszystko o filmie!
Co ty polskiego w szkole nie miales?? A pozatym kompletnie nie znasz sie na kinie i nie wiem jakim prawem komentujesz takie arcydzielo, do ktorego nawet nie dorosles!
szczerze mówiąc jak oglądałam pierwszy raz ten film niedobrze mi się zrobiło :/ , ale jak obejrzałam go jakiś czas później spodobał mi się. Zasługuje na 2. miejsce =)
zapewne nie zrozumiales plety filmu wiec jak mozesz go oceniac...to smieszne ten film jest na 2 mijscu n atej stronie i bardzo wysko oceniany przez krytykow nie wiem wiec co wedlug ciebie jest dobrym filmem "kubus i hefalumpy"taki nie skoplikowany prawda ?
QRWA jak ja nie nawidzę tych zidiociałych palantów, którym wydaje się, że jak ich mamusia karmi z procy to mogą negatywnie oceniać jedne z najlepszych filmów świata, nie popierając na dodatek swoich absurdalnych teorii żadnym logicznym argumentem - PIE***LE TAKICH FANÓW KINA!!!!
come on ludzie wykazcie sie wyzszym poziomem inteligencji i domyslcie sie ze to zwykla prowokacja! koles specjalnie wali blad za bledem a wy sie smiejecie ze nie umie czytac.... jak sie nie zorientowaliscie to niestety on przerosl was a nie wy jego... geez....
Film faktycznie jest jest extra, ale ujdzie. Fajna fabuła, gorzej z wykonaniem. Moja ocena 6/10.
"najgupszy"-jasne...Nudzi ci się,więc sobie wymyśliłeś prowokację dla rozrywki i czekasz,że inni się będą z tobą kłócić.Szkoda słów...
Na drugi raz wysil się bardziej. Nikt kto choć trochę zna się na sztuce filmowej, nie nabierze się na tak prymitywnie skleconą prowokacje. :)
No cóż, poznasz głupiego po czynach jego. Gówno się zdarza... może trzeba sobie czasem pobiegać zanim cokolwiek napiszesz na forum... robaczku.
Z tego co wiem ze strony o tobie, Romku, który "jest spoko", stawiasz w notach 10/10 filmy Forrest Gump oraz Kill Bill obok siebie. Powyżej 5/10 są też: seria filmów o Harrym Potterze (9,7,6) "Gdzie jest Nemo", "Kill Bill 2" (9), "Spider-Man 1 i 2"(9,8), "Dziennik Brigit Jones" (8), Scooby Doo 2 (8).
Większość tych filmów powinny mieć "górne ograniczenie wiekowe", a "Dziennik Brigit Jones" to coś ala tanie romansidło dla Matek Polek, sprzedawane w Kioskach Ruchu.
A więc Romeczku... życze ci z całego serca... dorośnij do tego filmu.
9/10 dla filmu
10/10 dla ksiazki
film nie do konca byl adaptacja ksiazki. za to 1 pkt mniej. Cala reszta doskonala !!!
a co do "najgupszego" - prowokacja. tacy analfabeci najpewniej mieliby problem z napisaniem komentarza, nie mowiac juz o rejestracji na forum.
pozdrawiam
prowokacja,nie prowokacja,ale szanujmy opinie innych,ma prawo mieć takie zdanie i to nie zwalnia Was od szacunku dla Niego,czy każdy kto ma inne zdanie jest głupszy? to jeden z moich ulubionych filmów,ale wcale nie przeszkadz mi że komuś się nie podoba,nie narzucajcie komuś swoich poglądów,pozdrawiam
"prowokacja,nie prowokacja,ale szanujmy opinie innych,ma prawo mieć takie zdanie i to nie zwalnia Was od szacunku dla Niego,czy każdy kto ma inne zdanie jest głupszy?"
Ale jak ktos wyskakuje z tekstami w stylu: "zdecydowanie najgupszy film na swiecie" albo "beznadziejna gra muzyka i klimt" to musi byc idiotą. Zwalszcza jesli robi blad w co drugim wyrazie.
Zauwazylem zreszta ze gust filmowy jest czesto wprost proporcjonalny do umiejetnosci (albo nieumiejetnosci) poprawnego pisania.