PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=446394}

Futurama: Gra Bendera

Futurama: Bender's Game
2008
7,4 5,7 tys. ocen
7,4 10 1 5664
7,0 6 krytyków
Futurama: Gra Bendera
powrót do forum filmu Futurama: Gra Bendera

Filmu jeszcze nie ma, nie wiadomo co w nim będzie, a już jakieś półgłówki dają oceny. Ludzie!! Ten serwis ma pomagać niezdecydowanym czy film warto obejrzeć czy nie, a wy stawiacie oceny na podstawie sympatii.
Już nie raz obejrzałem film, bo miał ocenę powyżej 8, a okazywał się strasznym dnem. Myślcie co robicie!

dobo5

przeciez tutaj to normalne. nawet jak film jest juz w kinach i okazuje sie niezla szmira, to i tak daja 9-10 :)

użytkownik usunięty
dobo5

Nie wiem jak Wy ale ja mam go na dysku ;) i zapewne oceniający są w podobnej sytuacji.

ocenił(a) film na 7

skąd ja to znam. ale się nie przyznaję i odpieram zarzuty. inni mają. nie ja. oj nigdy.

haha.

wyciekła, ładna wersja, przed premiera, która będzie pojutrze. przykro mi.

ocenił(a) film na 7
dobo5

a, co do wysokich ocen beznadziejnych filmów- uwierz mi, to nie jest kwestia tego, kiedy oceniany jest film.
raczej tego, że jest sto gustów.

postblue

No kurcze ludzie, czytajcie daty wstawiania postów. Pierwszy, otwierający temat jest z 13 września, to po półtorej miesiaca nic dziwnego, że już macie dostęp do filmu...

warkacity

Dokładnie, cieszę się, że znalazł się tu ktoś mądry (rzadkość). Gdy pisałem pierwszego posta było to dość znacznie przed premierą i już były 2 głosy na maksa. I wcale nie oznacza to, że jest mnóstwo gustów tylko, ze ktoś z założenia dał wysoką notę.

dobo5

Zważ na to, że niektórzy są tak wielkimi fanami pewnych kreskówek / historii / aktorów etc., że dla nich każdy film z serii będzie wart 10/10, mimo że innym może się wydawać głupi, mimo że nawet jeszcze go nie widział. :) Dają ocenę za sam fakt, że to Futurama. Na świecie nie brak maniaków.