PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430221}
7,3 4,4 tys. ocen
7,3 10 1 4431
Gekijō-ban Naruto Shippūden
powrót do forum filmu Gekijō-ban Naruto Shippūden

Prawdę mówiąc zawiodłem się. Spodziewałem się czegoś o wiele lepszego. Sam pomysł na fabułę był niezły, lecz jej realizacja ma dużo do zarzucenia. Film jest mało dynamiczny, nudny i nie trzyma wogóle w napięciu... Wrogowie i "nowe" postacie są zbyt papierowe, sztampowe, a główny bohater to tutaj kompletny idiota. Przydałby się mu jakiś "power" w postaci nowych technik, bo ten Rasengan już potwornie nudzi. Do grafiki i muzyki nich nie mam bo są w miarę dobre.

Ode mnie 4/10. Na więcej nie zasługuje.

użytkownik usunięty
Asayama

Zgadzam sie.Jak pierwszy raz zobaczylam zapowiedz to tego filmu nie moglam sie doczekac a jak obejrzalam caly film to zalamka na calego :/
Film nudny,jedynie kilka ciekawych scen i muzyka.Zgadzam sie do tego ze film byl malo dynamiczny i nie trzymajacy w napieciu.Odemnie 5,5/10

ocenił(a) film na 7
Asayama

W Shippuudenie, najbardziej ujęła mnie grafika i muzyka. Treść okazała się typowa dla tego rodzaju filmów, a ostatni Rasengan to po prostu porażka. Sceny typu "wytrząsanie wody z włosów w stylu księcia z bajki a.k.a Czarusia" wołały o pomstę do nieba. Z resztą, to całe cofnięcie się w czasie było jednym z najgorszych posunięć.

Ale, film miał kilka uroczych scen, zabawnych sytuacji (Lee i jego czekoladka).
Tak więc, ode mnie 3 punkty za muzykę, 2 za grafikę i 1, z sentymentu i wdzięczności za pokazanie w filmie dawno zapomnianej w Anime Anko, nawet, jeśli tylko na sekundę. Razem 6 punktów.