PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1413}

Gia

1998
7,5 34 tys. ocen
7,5 10 1 33579
6,1 8 krytyków
Gia
powrót do forum filmu Gia

YouTube

ocenił(a) film na 10

W końcu obejrzałam. Nie mogłam dostać tego filmu aż do dzisiaj. Trafiłam na niego na youtube. Polecam tą metodę tym którzy nie mogą dostać tego filmu a chcieli by obejrzeć. Film b. dobry . Jolie pokazała , że ma talent, bo ta rola nie należała do łatwych . Szkoda, że ostatnio nie można jej zobaczyć w równie dobrym filmie . Historia Gii jest bardzo smutna . Pierwsze niewiarygodne szczęście, niemal niczym bajka, a potem to przeradza się w piekło - narkotyki, a w wyniku czego Aids. Bardzo pouczający film, powinni produkować takich więcej.

kaczusia1555

mogłabyś poać link do tego filmu na Youtube? byłabym bardzo wdzięczna

ocenił(a) film na 10
Roksana

Bardzo chętnie bym Ci podała, tylko, że oglądałam go na kanale jakiegos użytkownika i nie pamietam gdzie dokładnie. Jak poszukasz to na pewno znajdziesz . Film jest chyba podzielony na 11 części z tego co pamiętam .
Poszukaj bo warto . Ja przez długi czas nie mogłam zapomnieć o tym filmie i o historii Gii , bo jest na prawdę przygnębiająca.
Wpisz na youtube " Gia " to powinnaś znaleśc, mi to trochę zajęło .

ocenił(a) film na 9
kaczusia1555

Było mi strasznie smutno po obejrzeniu filmu , bo nie lubię Smutnych końcówek ale przynajmniej zrozumiałam że w życiu nie jest łatwo każdemu, a tak pyzatym mam linki na cały film, pisać na pocztę.

sensual

spójrz na to z tej strony:oglądasz film z happyendem,a potem wracasz do szarej rzeczywistości i jest Ci smutno,że bajki w życiu tak rzadko się zdarzają;z drugiej strony:oglądasz film z megasmutną końcówką i po powrocie do rzeczywistości cieszysz się,że jednak nie jest aż tak źle;)

ocenił(a) film na 9
CzerwonyKapturek

Dziękuję za radę ale to i tak nic nie da, tak samo mam jak oglądam Zagubione.

ocenił(a) film na 7
sensual

Sensual moglabys mi podac link do tego filmu?? moj e-mail to chanet@gazeta.pl... bylabym bardzo wdzieczna.. z gory dzieki

ocenił(a) film na 10
Roksana

http://youtube.com/watch?v=wdtIgfp_CgY link do Gii ;)

kaczusia1555

Ja bez mała kilka lat polowałam na ten film odkąd dowiedziałam się, że Jolie gra tam główną rolę. W końcu film udało mi się dorwać w całości. Miałam jednak problem z odbiorem tego, co miał pokazać ze względu na główną aktorkę. Lubię Jolie i za bardzo utożsamiałam ją samą z jej rolą.
Po obejrzeniu filmu poszukałam zdjęć prawdziwej Gii Marie Carangi i jednak muszę stwierdzić, że Penelope Cruz lepiej by wyglądała w roli Gii.

kaczusia1555

Galapagos wyda ten film prawdopodobnie około czerwca.
Widziałam go już w jakimś sklepie internetowym.