W końcu obejrzałam. Nie mogłam dostać tego filmu aż do dzisiaj. Trafiłam na niego na youtube. Polecam tą metodę tym którzy nie mogą dostać tego filmu a chcieli by obejrzeć. Film b. dobry . Jolie pokazała , że ma talent, bo ta rola nie należała do łatwych . Szkoda, że ostatnio nie można jej zobaczyć w równie dobrym filmie . Historia Gii jest bardzo smutna . Pierwsze niewiarygodne szczęście, niemal niczym bajka, a potem to przeradza się w piekło - narkotyki, a w wyniku czego Aids. Bardzo pouczający film, powinni produkować takich więcej.
Bardzo chętnie bym Ci podała, tylko, że oglądałam go na kanale jakiegos użytkownika i nie pamietam gdzie dokładnie. Jak poszukasz to na pewno znajdziesz . Film jest chyba podzielony na 11 części z tego co pamiętam .
Poszukaj bo warto . Ja przez długi czas nie mogłam zapomnieć o tym filmie i o historii Gii , bo jest na prawdę przygnębiająca.
Wpisz na youtube " Gia " to powinnaś znaleśc, mi to trochę zajęło .
Było mi strasznie smutno po obejrzeniu filmu , bo nie lubię Smutnych końcówek ale przynajmniej zrozumiałam że w życiu nie jest łatwo każdemu, a tak pyzatym mam linki na cały film, pisać na pocztę.
spójrz na to z tej strony:oglądasz film z happyendem,a potem wracasz do szarej rzeczywistości i jest Ci smutno,że bajki w życiu tak rzadko się zdarzają;z drugiej strony:oglądasz film z megasmutną końcówką i po powrocie do rzeczywistości cieszysz się,że jednak nie jest aż tak źle;)
Sensual moglabys mi podac link do tego filmu?? moj e-mail to chanet@gazeta.pl... bylabym bardzo wdzieczna.. z gory dzieki
Ja bez mała kilka lat polowałam na ten film odkąd dowiedziałam się, że Jolie gra tam główną rolę. W końcu film udało mi się dorwać w całości. Miałam jednak problem z odbiorem tego, co miał pokazać ze względu na główną aktorkę. Lubię Jolie i za bardzo utożsamiałam ją samą z jej rolą.
Po obejrzeniu filmu poszukałam zdjęć prawdziwej Gii Marie Carangi i jednak muszę stwierdzić, że Penelope Cruz lepiej by wyglądała w roli Gii.