PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37631}

Gigli

2003
4,0 4,4 tys. ocen
4,0 10 1 4408
Gigli
powrót do forum filmu Gigli

Może to nic wybitnego, ale film jest przyjemny !! Można oglądać i się nawet od czasu do czasu pośmiać ;)

Isia

Sorry ale niewiem z czego się śmiałaś bo ja po 20 min. zasnełem i
nawet nie przebudził mnie tyłeczek J.LO

wacek227

Niestety podczas czytania słownika też zasnełeś. Najpierw naucz się nie zasypiać, a potem komentuj na forum.

ocenił(a) film na 6
Isia

Oglądając film oczekiwałem czegoś dobrego. Czy tak było ?? Oj chyba nie. Ale jest jedna rzecz działająca na plus tego filmu. Potrafił wywołać we mnie dość dużą ilość śmiechy i radości ;] Śmiałem się co chwilę. Niestety nie był to śmiech spowodowany doskonałą grą aktorów lecz czymś nad wyraz odwrotnym. Śmiałem się z głupich tekstów, dziwnych ujęć, z porażających głupotą i nierzeczywistymi sytuacjami jakie spotykały bohaterów. Film był słaby ale dzięki dobraniu do niego odpowiedniego towarzystwa i stworzeniu odpowiedniej atmosfery film okazał się beczką śmiechu.

ocenił(a) film na 7
janek_02

Wlasnie TO mialam na mysli zaraz po obejrzeniu filmu! Zebrac pare babeczek
i kumpli i posmiac sie chociazby z tych kretynskich tekstow. Niektore
sytuacje naprawde powalajace, no i ta 'wojna plci' hehe, dawno nie
widzialam tak dobrego 'najgorszego filmu'! x)

ocenił(a) film na 2
Olshia666

Pod koniec, z drugiej strony pokoju strzelałem wyimaginowanym pistoletem w głowę Afflecka, a przy scenie końcowej w swoją ... hooorrrroorrrrr. Cały czas czekałem na Ala Pacino, a ten wpadł pod koniec zrobił swoje jak należy i nawet kogoś sprzątnął \m/ - jedyna akcja w filmie (zwracam na to uwagę gdyż w tagach jest mi. wpisane, że to film akcji). LO "fajna dupeczka", ale jak mam ochotę na film to nigdy ze względu na "dupeczki", bo z niej nic więcej nie jest. W ""Celi"" ją zniosłem, bo cała reszta była spoko i jakoś dało się to przełknąć. Tym filmem to mi jedynie udowodniono, jak wyglądałby film "gangsterski" jakby tam wrzucić LO i nie uśmiercić jej w pierwszej scenie :lol: padaka.