PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37631}

Gigli

2003
4,0 4,4 tys. ocen
4,0 10 1 4412
Gigli
powrót do forum filmu Gigli

Ja dałem aż 4!!

Dlaczego?
Ponieważ ten film mnie rozśmieszył. Denne dialogi prowadzone przez aktorów (J.LO jest po prostu na prawdę słaba) doprowadzały mnie do łez. A doszukać się w nich jakiegokolwiek głębszego sensu nie sposób :P Dlatego też podwyższyłem automatycznie ocenę o 1 w górę. Paradoks!
Można popatrzeć na J.LO - za to również ocena w górę, mogłem obejrzeć przez całe 5 minut Ala Pacino! Również plus.

Najlepszą rolę w filmie zagrał chyba ten niepełnosprytny i w sumie on również podnosi ocenę filmu. Muzyka, hmm jakaś tam jest (pewnie w większości kawałki J.LO, najważniejsze, że mi nie przeszkadzała).

Stracił w moich oczach Ben Affleck. Zagrał fatalnie. Miał być gangsterem, że niby twardziel itd. a miny trzaskał nieziemskie (jak dziecko i ten jego uśmiech...)

Uważam, że jest to pozycja obowiązkowa dla wszystkich kinomaniaków, po to aby zobaczyć w jaką stronę zmierza film. Holiłóódzcy mają ostatnimi czasy w dupie widza (chlebodawcę) i wciskają coraz to większe kity! Zbierają niby plejadę znanych i w ogóle (J.LO, Ben Affleck, Al Pacino - 5 minut dosłownie!) i próbują sprzedać nam coś co nazywają filmem.

Ehh, rozpisałem się, a w sumie to szkoda gadać...

ocenił(a) film na 3
Swir

Naprawdę Al pojawia się w tu na tak krótko?? Bo szczerze powiedziawszy zamierzałam film oglądnąć tylko ze względu na niego...

ocenił(a) film na 4
ola8359

Cała scena, w której Al daje swój "popis", jest dostępna gdzieś na Youtubie. Wszytko trwa dokładnie 9 minut z sekundami, kilka zdań, trochę podniesiony głos, kilka oklepanych min i to wszystko czym Al nas "uraczył" w tym wielkim "dziele" jakim niewątpliwie jest Gigli ;P

btw: Charakteryzator dał dupy na całej linii, Pacino z warkoczykiem??

........dla Pacino obejrzałem, ale było ciężko :P