10 punktów do zdecydowanie za mało - jest mi wstyd że muszę ocenić ten cudowny film tak niską notą - 10000 pkt. było by jak najbardziej adekwatne!!!!!. Godziny bowiem to niezwykle wzruszający obraz życia trzech niezwykłych kobiet - w których postacie wcieliły się trzy znakomite aktorki - wielkie brawa dla genialnej Nicole!!!!!!!!!, Julianne Moore - brak mi słów - owacje na stojąco!!!!!!!!!!!!!!!!! - rola Laury to najlepiej zagrana rola - w ogóle - nie tylko kobieca - jaką w życiu miałem przyjemność i zaszczyt oglądać. Godziny to arcydzieło -film magiczny i ponadczasowy!!!!! - nigdy wcześniej przez te 100 lat istnienia kinematografii - nie zrodziła ona tak lsniącego brylanta.
Panie Daldry - dziękuję za to, że udowodnił Pan że cuda są na świecie - bo film ten z pewnością jest cudem - Boże chroń Amerykę i genialnych twórców!!!!!!!!!!!!
ps. nie wspmniałem o muzyce - najważniejszym bohaterze filmu - nie znam bowiem słów które choć w małym stopniu wyrazić zdołałyby to co czuję słychając kompozycji Philipa Glassa - majstersztyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!