PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32380}

Godziny

The Hours
2002
7,3 111 tys. ocen
7,3 10 1 110711
7,4 44 krytyków
Godziny
powrót do forum filmu Godziny

Genialny! :)

ocenił(a) film na 10

Jeden z tych filmów które zapadają w pamieci. Ciekawy i istotny temat, przedstawiony pod wzgledem aktorskim i muzycznym po prostu genialnie. Daje do myslenia.

leogemini

zgadzam się w1oo%. Są dzieła o których się nie zapomina. ,,Godziny" to właśnie taka pozycja.

ocenił(a) film na 10
leogemini

Dla mnie najbardziej dotykający film świata. Oglądałam grube kilkanaście ray, a zawsze reaguję skrajnie emocjonalnie. Uwielbiam te historię, uwielbiam.

ocenił(a) film na 8
interplaygirl

Jestem tego samego zdania, też uwielbiam ten film i dziwię się za każdym razem kiedy słyszę od kogoś, że ten film jest nudny i beznadziejny ( a słyszałam to, nie wiedzieć czemu, wielokrotnie ). Prawdopodobnie ludzie, którzy tak twierdzą nie wiele z niego wynieśli i zrozumieli. Ale na całe szczęście są jeszcze ludzie, którzy potrafią logicznie myśleć oglądając film.

ocenił(a) film na 10
FanHelenyBonhamCarter

W takim razie kamień z serca i serdeczne pozdrowienia:)

ocenił(a) film na 8
interplaygirl

Również pozdrawiam : )

ocenił(a) film na 10
FanHelenyBonhamCarter

Ja również nie mogę się powstrzymać od takiego sposobu rozumowania ;)

ocenił(a) film na 8
leogemini

Cieszę się, że nie jestem jedyna : )

FanHelenyBonhamCarter

Również uważam ten film za genialny i niezwykle poruszający!! Siedział w mojej głowie jeszcze długo po obejrzeniu.

ocenił(a) film na 7
sfazsol

fenomen tego filmu polega na tym że cały jego sens nie odkrywa się podczas oglądania czy po obejrzeniu, a dopiero po pewnym czasie po chwili refleksji, fascynujące.

interplaygirl

ja oglądałam 41 razy (liczyłam) :D arcydzieło!

ocenił(a) film na 10
SatineNic

aaaa, jestem Twoją fanką!
ja koło 20!

:)