PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=242379}
5,6 83 tys. ocen
5,6 10 1 83492
3,7 25 krytyków
Green Lantern
powrót do forum filmu Green Lantern

4/10

ocenił(a) film na 4

Ten film miałbyc luzna rozrywką filmem nie wymagajacym dla widza .Szkoda tylko że film jest nudny mało efektowny akcja tez nie zachwyca .Jak taki film to za mało rozrywkowy .Mnie troche zdziwiła scena gdy Hal odwiedza swoją dziewczyne juz jako superheros czy superbohater dla mnie ona za szybko przyjeła do swej swiadomości kim on jest tak jak by z takim ludzmi miała na co codzien styczność .Green Lantern można zobaczyc ale nie jest to film co porwie nas akcją i efektami specjalnymi jakimi możemu się spodziewać po takich produkcjach.4/10

ocenił(a) film na 6
kinoman1985

Efekty to nie wszystko,a i tak myślę,że jest ich w tym filmie dużo,może oglądałeś wersje CAM? nie martw się ja tak miałem z Constatntinem którego oglądałem z wersji CAM po niemiecku i się zraziłem,ale poźniej zobaczyłem wersje DVD i film wg. mnie mistrzostwo,także polecam w innej jakości :P,a co do historii miłosnej ,zajebiście że jej jako takiej nie było,zresztą w którym filmie masz tak, że kobieta się zastanawia pół filmu że coś jest nie tak i jej mózg nie ogarnia..? Osobiście wiem, że to bajlka,ale lepiej sie ogląda niż wszystkie Spidermany razem wzięte :-)